رفتن به مطلب

طرز تهیه و دستور پخت پوره سیب زمینی مجلسی


ارسال های توصیه شده

مواد لازم پوره سیب زمینی

سیب زمینی ۴ عدد
شیر ¾ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
جعفری ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم



طرز تهیه و دستور پخت

ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم ، سپس آنها را می شوییم و خرد می کنیم. بهتر است سیب زمینی را با اندازه های درشت خرد کنید. پس از اینکه سیب زمینی ها را خرد کردیم با سه روش می توانیم آنها را بپزیم.

روش اول بخارپز کردن ، روش دوم آبپز کردن و روش سوم کباب کردن در فر است ، که به سلیقه و راحتی خود می توانید هر کدام از این روش های پخت را انتخاب کنید. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا نرم شود.

پس از اینکه سیب زمینی ها را پختیم آنها را با گوشتکوب به خوبی له می کنیم ، سپس کره آب شده را به همراه شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

پس از اینکه پوره سیب زمینی آماده شد جعفری خرد شده را روی آن می ریزیم. توجه داشته باشید که پوره سیب زمینی را باید به صورت گرم سرو کنیم. با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری پودر سیر یا پودر پیاز هم به پوره سیب زمینی خود اضافه کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...