رفتن به مطلب

طرز تهیه هات داگ


ارسال های توصیه شده

مواد لازم

سوسیس هات داگ ۴ عدد

نان ساندویچ ۴ عدد

قارچ ۴ عدد

خیارشور ۶ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

کاهو ۴ برگ

پنیر ورقه ای موزارلا ۴ عدد

سس فرانسوی به میزان کافی

روغن مایع به میزان کافی


دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا روی سوسیس های هات داگ با کارد شکاف هایی ایجاد می کنیم تا در زمان سرخ کردن کامل مغز پخت شود. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و هات داگ ها را درون روغن داغ می اندازیم تا به آرامی سرخ شوند.

حرارت زیر تابه باید بسیار ملایم باشد تا هات داگ ها مغز پخت شوند. اگر حرارت زیاد باشد لایه بیرونی هات داگ سریعا سرخ می شود ولی مغز آن خام می ماند. در همین حین نان ساندویچی ها را برش می زنیم و آماده می کنیم.

در کنار تابه می توانیم قسمتی برای سرخ کردن قارچ ها خالی بگذاریم. قارچ ها را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا آب موجود در قارچ ها تبخیر شود و بخوبی سرخ شوند. گوجه فرنگی ، کاهو و خیارشور خرد شده را در نان ها قرار می دهیم.

سپس قارچ سرخ شده را به نان ساندویچی اضافه می کنیم. در پایان پس از سرخ شدن هات داگ ها ، آنها را داخل نان ها قرار می دهیم و روی هر ساندویچ یک پنیر ورقه ای قرار می دهیم. پنیر را از وسط نصف می کنیم تا تمام قسمت های ساندویچ را پوشش دهد.

در مرحله پایانی سس فرانسوی را روی هات داگ ها می ریزیم و غذا را به صورت داغ سرو می کنیم. البته در صورت تمایل می توانید به جای سس فرانسوی از سس کچاپ یا سس مایونز نیز استفاده کنید که بستگی به ذائقه شما دارد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...