ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 17 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2022 مواد لازم قارچ کبابی قارچ ۸ عدد لیمو ترش ۲ عدد روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه به اندازه کافی نمک به اندازه کافی طرز تهیه قارچ کبابی برای تهیه قارچ کبابی بهتر است از قارچ های یک اندازه و با کیفیت استفاده کنید. این کار باعث می شود علاوه بر کیفیت کباب ، ظاهر قارچ کباب شما نیز بهتر و زیباتر باشد. ابتدا قارچ ها را به خوبی تمیز می کنیم و می شوییم. در ادامه قارچ ها را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و با کارد از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و قارچ ها را داخل کاسه می ریزیم. آب لیمو ترش ها را می گیریم و به قارچ ها اضافه می کنیم. در ادامه روغن زیتون را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قارچ ها اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. پس از اینکه قارچ ها را با مواد خوب مخلوط کردیم یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا در یخچال می گذاریم. قارچ ها برای اینکه طعم بگیرند حداقل یک ساعت باید داخل یخچال باشند. پس از گذشت این مدت قارچ ها را از یخچال خارج می کنیم و سیخ می کنیم. قارچ ها را می توانیم روی شعله اجاق گاز یا ذغال کباب کنیم. از قارچ کباب به عنوان یک شام سبک هم می توانیم استفاده کنیم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .