رفتن به مطلب

طرز تهیه آلبالو پلو


ارسال های توصیه شده

مواد لازم آلبالو پلو

آلبالو ۵۰۰ گرم

برنج ۴ پیمانه

شکر ۲۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

روغن به اندازه کافی

فلفل سیاه به اندازه کافی

نمک به اندازه کافی

طرز تهیه آلبالو پلو

ابتدا هسته آلبالوها را با دقت خارج می کنیم ، سپس داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه شکر را روی آلبالوها می ریزیم و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه با هم بجوشند. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.

در مرحله بعد آلبالوها را از یک صافی رد می کنیم تا شربت آن از آلبالوها جدا شود. پس از اینکار شربت آلبالو را مجددا روی حرارت قرار می دهیم تا کمی غلیظ تر شود. پس از اینکه شربت غلیظ تر شد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

در مرحله بعد پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آبش به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به مخلوط گوشت و پیاز می زنیم و پس از ورز دادن مواد ، آنرا مانند کوفته قلقلی به صورت ریز شکل می دهیم.

یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن درونش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد کوفته های قلقلی را در آن سرخ می کنیم. پس از اینکه تمام کوفته های قلقلی را سرخ کردیم آنها را کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن برنج می رویم.

برنج را نسبت به نوع آن از قبل به مدت حدودا ۳۰ دقیقه در آب می خیسانیم. سپس در یک قابلمه چند لیوان آب به همراه مقداری نمک می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. برنج را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید.

زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن سفت بود قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و برنج را با آب ولرم آبکشی می کنیم. درون قابلمه ای که برای تهیه آلبالو پلو آماده کرده ایم کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

سپس مقداری نان لواش به عنوان ته دیگ در ته قابلمه قرار می دهیم. کمی برنج داخل قابلمه می ریزیم و در ادامه مقداری کوفته قلقلی و آلبالو روی برنج اضافه می کنیم. در ادامه کمی برنج اضافه می کنیم و به همین ترتیب تمام مواد را داخل قابلمه می ریزیم.

حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا داخل قابلمه بخار ایجاد شود سپس نصف لیوان شربت آلبالو به برنج می دهیم. ۱ قاشق غذاخوری روغن به برنج می دهیم و یک دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم تا آلبالو پلو دم بکشد.

پس از اینکار حرارت زیر قابلمه را کمی می کنیم تا آلبالو پلو به آرامی دم بکشد و آماده شود. برای تزیین آلبالو پلو می توانیم از گوشت های قلقلی ، آلبالو و برنج زعفرانی استفاده کنیم. در صورت تمایل می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...