رفتن به مطلب

طرز تهیه خورش کنگر


ارسال های توصیه شده

مواد لازم خورش کنگر

گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم

کنگر ۶۰۰ گرم

نعناع و جعفری ۱۵۰ گرم

لیمو عمانی ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

زردچوبه به اندازه کافی

فلفل سیاه به اندازه کافی

نمک به اندازه کافی

طرز تهیه خورش کنگر

ابتدا پیاز را خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز سبک شد قطعات گوشت خورشتی را به همراه مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و تفت دادن پیاز و گوشت را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

در مرحله بعد چند لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و پس از بستن درب قابلمه اجازه می دهیم با حرارت متوسط گوشت کاملا بپزد. در همین حین کنگرها را با دقت تمیز می کنیم و پس از شستشو خرد می کنیم.

در ادامه نعناع و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم. در مرحله بعد کنگر را به همراه جعفری و نعناع برای چند دقیقه در مقداری روغن تفت می دهیم سپس زمانی که گوشت نیمپز شد سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

لیمو عمانی ها را یک ساعت زودتر با چنگال سوراخ می کنیم و در یک لیوان آب قرار می دهیم تا خورش را تلخ نکنند. در مرحله بعد لیمو عمانی را به همراه رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.

حدود ۳ ساعت برای جا افتادن خورش زمان نیاز است. در پایان پس از اینکه خورش روغن انداخت و به خوبی جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم. این خورش طعمی مانند خورش کرفس دارد و مانند خورش کرفس فواید بسیاری برای بدن دارد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...