ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 17 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2022 شیرینی نارگیلی از شیرینی هایی که بسیار خوشمزه هستند و حالت خشک دارند شیرینی نارگیلی است که معمولا در سفره های عید دیده می شوند. این شیرینی از آرد گندم بدست می آید. یکی از موارد استفاده در آن که شیرینی را بسیار خوشمزه کرده است پودر پسته است. اگر تا به الان این شیرینی را درست نکرده اید در بخش آموزش آشپزی با این آموزش امروز با ما همراه باشید. طرز تهیه شیرینی نارگیلی مواد لازم شیرینی نارگیلی سفیده تخم مرغ 3 عدد پودر قند 150 گرم پودر نارگیل 120 گرم آرد گندم یک قاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چای خوری پودر پسته برای تزیین به دلخواه 1) سفیده تخم مرغ را از زرده آن جدا کنید. سپس با همزن آنقدر بهم بزنید تا پف کند. دقت کنید که زرده به سفیده نچسبد وقتی آن دو را از هم جدا می کنید. وگرنه نه پف خواهد کرد بعد از بهم زدن و نه شیرینی تان خوب ازآب در می آید. 2) حال نوبت اضافه کردن پودر شکر است. آن را به آرامی اضافه کنید. مجددا بهم بزنید تا حالت کش به خود بگیرد. در مرحله بعدی آرد گندم را به آن اضافه کنید. دوباره بهم بزنید یا کاملا یکدست شوند. 3) نوبت اضافه کردن پودرنارگیل و وانیل است. کم کم اضافه کنید و بهم بزنید . حال مواد شیرینی را باید درون قیف و یا اگر قیف نداشتید دو تا پلاستیک فریزر را در هم قرار داده و مواد شیرینی را داخل بریزید. 4) حال سینی فر را آماده کنید. رویش را با یک کاغذ روغنی بپوشانید. اگر لازم است با مقداری روغن هم سطح آن را چرب کنید. سپس مواد شیرینی را روی آن بریزید. شیرینی نارگیلی پفکی 5) فر را از قبل باید گرم می کردید، سپس سینی را در طبقه بالای فر بگذارید. حدودا یک ربع و تا زمانی که بوی شیرینی دربیاید بگذارید داخل فر بماند. وقتی رنگ آن طلایی شد بعد از 5 قیقه بعد آنرا از فر خارج کنید. 6) زمانی که کاغذ فر سرد شد شیرینی ها را جدا کرده و هر وقت که تمایل داشتید برای اهل خانه سرو کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .