ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 17 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2022 دستور تهیه و خواص سالاد شیرازی مواد لازم سالاد شیرازی خیار 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد پیاز 1 عدد آبغوره به میزان لازم پونه خشک به میزان لازم نعنا خشک به میزان لازم فلفل به میزان لازم مراحل تهیه سالاد شیرازی 1. برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا خیارها را پس از شستن و جدا کردن سرشان پوست می گیریم و آن ها را خرد کنیم. برای خرد کردن سریع بهتر است روی خیار پوست کنده برش های عمودی نزدیک به هم درست کنیم و بعد خیار را برمی گردانیم و عمود بر برش های داده شده و با ارتفاع نیم سانتی برش می زنیم. 2. بعد از خرد کردن خیار مقداری نمک اضافه می کنیم و گوجه فرنگی ها را پس از شستن و جدا کردن سر آن ها به صورت نگینی و هم اندازه با خیارها خرد می کنیم. توجه کنید اگر گوجه فرنگی ها زیاد شل و آبکی هستند بهتر است داخل آن ها را خالی کنید و سپس خرد کنید. 3. در این مرحله پیاز را هم به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. برای خرد کردن پیاز می توانید همانند خیار عمل کنید یعنی ایتدا بر روی پیاز برش های عمودی می زنیم و سپس به صورت عمود بر برش ها خرد می کنیم. توجه کنید پیاز سالاد شیرازی نسبت به خیار و گوجه باید کمی ریزتر خرد شود. 4. پس از آماده کردن و خرد کردن خیار ، گوجه فرنگی و پیاز آن ها را داخل ظرفی که برای سالاد در نظر گرفته ایم می ریزیم. سپس مقداری جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم و اضافه می کنیم و بعدش مقاری فلفل ، نعنا خشک ، آب غوره ترش یا آبلیمو ترش و کمی هم نمک اضافه می کنیم و به آرامی همه مواد را باهم مخلوط می کنیم و بعدش سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد شیرازی خوشمزه و ساده لذت ببرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .