ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 16 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2022 (ویرایش شده) 1 . ضخامت کیک رولت را کم در نظر بگیرید ، هرچه ضخامت کیک رولت کمتر باشد بهتر رول میشود. 2 . پیش از رول کردن اجازه دهید کیک رولت خوب سرد شود و از داغی آن کاسته شود. 3 . کیک رولت را پس از خارج کردن از قالب روی دستمال نخی قرار دهید ( روی دستمال نخی مقداری آرد یا پودر قند بپاشید و کیک رولت را روی آن قرار دهید ). 4 . کیک را با کمک پارچه رول کنید ( همزمان با رول کردن پارچه نیز مابین رولت قرار میگیرد ) و 2 ساعت درون یخچال استراحت دهید. 5 . پس از استراحت کیک رولت را به آرامی باز کنید ، رولت را روی سطح کار قرار دهید و مواد دلخواه مانند خامه ، باتر کرم و … را روی سطح کیک بریزید و به آرامی رول کنید ، روی رولت را با هر چیزی که میخواهید تزیین کنید و مجدد داخل یخچال قرار دهید ، پس از اینکه خوب سرد شد به صورت رولت برش بزنید و سرو کنید. 6 . اگر کیک رولت بیش از اندازه خشک شده و رول کردن آن سخت بود مقداری اب گرم روی آن اسپری کنید و سپس رول نمایید. 7 . این روش برای انواع شیرینی های رولت ، دسر های رولتی و رولت های غذایی کاربرد دارد. ویرایش شده 16 دی، 2022 توسط ШHłTΞ ШФŁŦ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .