ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 16 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2022 (ویرایش شده) مواد لازم املت گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۸ عدد تخم مرغ ۴ عدد پیاز ۱ عدد فلفل سیاه به اندازه کافی روغن مایع به اندازه کافی نمک به اندازه کافی طرز تهیه املت گوجه فرنگی ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و در یک تابه مناسب می ریزیم. مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت قرار می دهیم. پیاز را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود ، سپس گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم. و به تابه اضافه می کنیم. درب تابه را می گذاریم تا درون تابه بخار ایجاد شود و گوجه فرنگی ها سریعا نرم و پخته شوند. در این مرحله در صورت تمایل می توانیم کمی زردچوبه هم به مواد املت بزنیم. پس از اینکه آب گوجه فرنگی ها تبخیر شد. حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا گوجه فرنگی ها کمی سرخ شوند. اینکار باعث می شود طعم بهتری داشته باشیم. در همین حین تخم مرغ ها را داخل یک کاسه می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم. در ادامه کمی فلفل سیاه و نمک به تخم مرغ ها می زنیم. پس از اینکه ادویه ها را با تخم مرغ مخلوط کردیم حرارت زیر تابه را کمی زیاد می کنیم و تخم مرغ را به املت اضافه می کنیم. مخلوط کردن مواد املت را ادامه می دهیم تا املت کاملا بپزد. در پایان املت را به صورت داغ با نان بربری یا نان سنگک سرو می کنیم. ویرایش شده 16 دی، 2022 توسط ШHłTΞ ШФŁŦ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .