رفتن به مطلب

طرز تهیه گراتن مرغ و ماکارونی


ارسال های توصیه شده

طرز تهیه گراتن مرغ و ماکارونی

این غذا یک غذای فرانسوی بسیار لذیذ است که امیدواریم از تهیه، پخت و خوردن آن لذت کافی ببرید

[IMG]


طرز تهیه گراتن مرغ


مواد لازم


مرغ یک عدد

ماکارونی نازک و پهن یک بسته

سس سفید 3 پیمانه

پنیرگودا رنده شده 150 گرم

کره 100 گرم

نمک به مقدار کافی



طرز تهیه


برای تهیه گراتن ابتدا مرغ را تمیز پاک میکنیم و میشوییم سپس قابلمه ای می آوریم و مرغ را در آن قرار میدهیم وبه مقدار یک لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و مقداری نمک به آب اضافه میکنیم و یک عدد پیاز متوسط را پوست میگیریم و میشویم و خوب خرد میکنیم و داخل قابلمه میریزیم تا مرغمان خوب بپزد و در آخر پخت مرغمان ما باید نصف لیوان آب مرغ پخته شده داشته باشیم


پس از پخت مرغمان میگذاریم تا خوب سرد شود،سپس استخوانهایش را با دقت در میآوریم و به تکه های بزرگ بزرگ خرد میکنیم.نصف لیوان آب مرغی که داریم را با سس مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا دو جوش بزند



پس از این ظرف مناسبی مانند قابلمه ای را می آوریم درونش آب میریزیم و بمقدار یک قاشق سوپ خوری نمک هم به آن می افزایید ومنتظر میمانیم تا آب بجوش بیاید و ماکارانی که از وسط به دو نیم تقسیم کرده ایم را موقع جوش آمدن آب درون قابلمه میریزیم و میگذاریم تا مغر آن نرم و پخته شود بعد آنرا را در آبکش یا صافی میریزیم و کمی آب رویش میریزیم تا به یکدیگر نچسبند


سپس ظرف نسوزی را می آوریم و کف آنرا را مقداری چرب میکنیم و 1/2از سسی را که تهیه کرده بودیم را کف ظرف میریزیم،و مقداری پنیر به روی آن میریزیم سپس نصف از ماکارانی را میریزیم و مقداری پنیر میریزیم ،مجددا مقداری سس میریزیم و ماکارانی را روی سس میریزیم و رویش را کاملا صاف میکنیم



بعد از این مرحله تکه های مرغ را بترتیب روی ماکارونی ها میگذاریم وبا باقیمانده اش که داریم کاملا مرغ ها را میپوشانیم و باقی سس را روی ماکارانی میریزیم و پنیر را هم بروی سس میریزیم وکره ای که داشتیم برش های ریز میدهیم و بروی گراتن میچینیم سپس فر را روی 350درجه فارنهایت روشن میکنید و ظرف نسوز را در کف فر میگذارید تا زمانی حدودا 30دقیقه که گراتن کفش مقداری برشته شود


و برای اینکه روی گراتن هم طلایی شود 30دقیقه تا45دقیقه بهتر است ظرف نسوز را روی آخرین پنچره از فر بسمت بالا قرار دهید. حتما برای درست کردن سس سفید حرارت را کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیرد و گلوله میشود میتوانید لایه ها را تکرار کنید. مثلا ۲ یا ۳ لایه ای درست کنید میتوانید به جای فیله مرغ, از سینه مرغ هم استفاده کنید


میتوانید در همین مواد و لایه بالایی, کمی قاچ تفت داده هم اضافه کنید که مزه خوبی به گراتن میدهد. میتوانید گراتنها را در قالب مافین درست کنید و به صورت تکنفره سرو کنید همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالیه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...