彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 21 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2022 (ویرایش شده) دانلود آهنگ جدید مرتضی پاشایی به نام اسمش عشقه Download New Music Morteza Pashaei – Esmesh Eshghe متن آهنگ اسمش عشقه مرتضی پاشایی این یه حس جدیده یکی دوباره از راه رسیده مث اون چشمم ندیده انگاری اونو خدا واسه من آفریده یکی که صاف و ساده آروم قدم زد تو امتداد شب تنهایی جاده دست خودم نیست دلم میلرزه بی اراده میریزه دل دیوونه اسمش عشقه کسی نمیدونه اسمش عشقه همیشه میمونه اسمش عشقه اگه من اونو دوس دارم اسمش عشقه تنهاش نمیذارم اسمش عشقه میاد کنارم آخه اسمش عشقه شبیه بغض و بارون اشکام میریزه توی خیابون حال و روزم مثل مجنون یخ کرده دستام مثل زمستون زلاله مثل آبه شکی ندارم این انتخاب آخره مثل یه خوابه اما میترسم شاید دوباره این سرابه غم تو دل دیوونه اسمش عشقه کسی نمیدونه اسمش عشقه میره نمیمونه اسمش عشقه همه جا جلو چشمامه اسمش عشقه نمیدونه که دنیامه اسمش عشقه دلیل اشکامه اسمش عشقه دانلود آهنگ با کیفیت 320دانلود آهنگ با کیفیت 128 ویرایش شده 21 مهر، 2022 توسط 陛mr ɑlirezɑɑ陛 6 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ATENAM ارسال شده در 21 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2022 1 ساعت قبل، 陛mr ɑlirezɑɑ陛 گفته است: دانلود آهنگ جدید مرتضی پاشایی به نام اسمش عشقه Download New Music Morteza Pashaei – Esmesh Eshghe متن آهنگ اسمش عشقه مرتضی پاشایی این یه حس جدیده یکی دوباره از راه رسیده مث اون چشمم ندیده انگاری اونو خدا واسه من آفریده یکی که صاف و ساده آروم قدم زد تو امتداد شب تنهایی جاده دست خودم نیست دلم میلرزه بی اراده میریزه دل دیوونه اسمش عشقه کسی نمیدونه اسمش عشقه همیشه میمونه اسمش عشقه اگه من اونو دوس دارم اسمش عشقه تنهاش نمیذارم اسمش عشقه میاد کنارم آخه اسمش عشقه شبیه بغض و بارون اشکام میریزه توی خیابون حال و روزم مثل مجنون یخ کرده دستام مثل زمستون زلاله مثل آبه شکی ندارم این انتخاب آخره مثل یه خوابه اما میترسم شاید دوباره این سرابه غم تو دل دیوونه اسمش عشقه کسی نمیدونه اسمش عشقه میره نمیمونه اسمش عشقه همه جا جلو چشمامه اسمش عشقه نمیدونه که دنیامه اسمش عشقه دلیل اشکامه اسمش عشقه دانلود آهنگ با کیفیت 320دانلود آهنگ با کیفیت 128 به به یادش بخیر خاطراتم بااین اهنگ زنده شد...... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .