رفتن به مطلب

راهنمای سفر زمینی به گرجستان


ارسال های توصیه شده

گرجستان از جمله کشورهای اروپای شرقی می‌باشد که در سواحل دریای سیاه قرار گرفته و مرزز بین ارپا و آسیا را تشکیل می‌دهد.

تفلیس و باتومی دو شهر توریستی گرجستان باوجود وسعت کم جاذبه‌های گردشگری زیادی و طبیعت بکری را در دل خود جای داده است و هرساله پذیرای هزاران گردشگری است که از طریق راه‌های زمینی و هوایی وارد گرجستان می‌شود. در این مقاله قصد داریم از صفر تا صفر تا صد سفر زمینی به گرجستان را بررسی کنیم.

سفر زمینی به گرجستان از ایران از سه طریق کشور آذربایجان، ترکیه و ارمنستان صورت می‌گیرد و افرادی که قصد دارند با خودوری شخصی سفر کنند باید از قبل گواهینامه‌ی بین‌المللی و یا پلاک ترانزیت تهیه کرده باشند. شایان ذکر است دارای یک سال اعتبار است و شما برای دریافت آن می‌توانید دفاتر اصلی و یا نمایندگی‌های کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی ایران اقدام نمایید.

از طریق مرز آذربایجان
در ابتدا باید بدانید که برای گذاشتن از مرز آذربایجان باید ویزا تهیه کنید که اگر قصد داشته باشید که از همین مسیر به کشور بازگردند باید ویزای رفت و برگشت تهیه کرد. در این مسیر مسافران معمولاً از طریق مرز زمینی بیله‌سوار و یا آستارا وارد آذربایجان می‌شوند و پس از عبور از جاده‌های این کشور از طریق مرز زمینی "تسیتل خیدی – پل قرمز" وارد گرجستان می‌شوند. البته به‌دلیل ناهمواری جاده‌های آذربایجان مسافران کم‌تری از طریق آن خود را به گرجستان می‌رسانند.

از طریق مرز ارمنستان
یکی دیگر از راه‌هایی که گردشگران ایرانی برای رسیدن به گرجستان انتخاب می‌کنند از طریق کشور ارمنستان است. برای عبور از مرز ارمنستان شما باید به شهر تبریز بروید و سپس به سمت جاده‌ی جلفا مسیر خود را ادامه دهید تا به مرز "نوردوز" برسید. سپس شما پس از گذراندن مسیر کوهستانی ارمنستان از طریق مرز "ساداخلو" وارد کشور زیبای گرجستان می‌شوید. توجه کنید که مسیر ارمنستان تا گرجستان کوهستانی است و پیچ و خم‌های زیادی دارد.

از طریق مرز ترکیه
یکی از بهترین‌ها مسیرها برای سفر به گرجستان با خودوری شخصی از طریق مرز ترکیه می‌باشد که ایرانی‌ها بیش‌تر ترجیح می‌دهند که از ترکیه وارد گرجستان شوند. در این مسیر شما ابتدا باید به مرز شهر تبریز و مرز بازرگان بروید و سپس دو مسیر پیش روی شما قرار دارد که مسیر اول مرز "ساپری"و مسیر دوم مرز "واله" نام دارد. مرز ساپری برای کسانی است که تمایل دارند خود را به باتومی برسانند و مرز واله را افرادی انتخاب می‌کنند که قصد دارند خود را به شهر تفلیس برسانند. مرز ساپری تا باتومی حدود 20 کیلومتر است و مرز واله تا تفلیس حدود 200 کیلومتر می‌باشد. شایان ذکر است که از آن‌جایی که داشتن بیمه‌ی مسافرتی برای ورود به ترکیه الزامی است، بهتر است که قبل از مرز مسافرتی بیمه تهیه شود. تجربه نشان می‌دهد که مسیر ترکیه به‌دلیل امنیت بالاتر مسیر بهتری برای تور تفلیس است.

براساس گزارشات سالیان سفربسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که از طریق هوایی وارد خاک گرجستان شوند و تور هوایی گرجستاناز محبوبیت بالاتری برخوردار است. پرواز مستقیم تهران به تفلیس همه‌روزه صورت می‌گیرد که همین موضوع جذابیت‌های سفر هوایی را افزایش داده است.

بهترین زمان سفر به گرجستان
فصل بهار را باید بهترین زمان برای سفر به گرجستان دانست. زیرا آب‌وهوای گرجستان در این فصل معتدل است. گرجستان دارای زمستان‌های بسیار سرد و تابستان‌هایی با آب‌وهوای نسبتا گرم یعنی حدود۲۰ تا۳۰ درجه سانتیگراد دارد که این شرایط سفر را برای بسیاری از سفردوستان دشوار می‌کند. بیشتر مردم دوست دارند در معتدل‌ترین وضعیت آب‌وهوایی یک کشور به آنجا سفر کنند. البته در بهار نیز این کشور از ماه دوم شاهد بارش‌های مکرر بهاری است با این حال این بارش‌ها چیزی از اعتدلال هوا کم نمی‌کند.

اما گرجستان در فصل پاییز در زیباترین حالت خود قرار دارد. بارش‌های مکرر پاییزه، طبیعتی غرق در رنگ، زمینی که از برگ‌های نارنجی پاییز پوشیده است و هوایی رویایی همه نشان‌ از این دارند که گرجستان در پاییز یک گرجستان رویایی است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...