AVA_2002 ارسال شده در 20 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 بدون رو در وایسی بگم بعضی ادما همینجور که صبح تا شب یه گوشه از خونه میشینن منتظر اینن که حالشون خوب بشه، منتظرن یکی بیاد به دادشون برسه نه عزیز دلم اینطوری که تو فکر میکنی نیس، باید خودت به فکر خودت باشی، خودت باید خودتو دوست داشته باشی. اصلا نمیدونم؛ یه کتاب بخون، ورزش کن، از ادمای دورت فاصله بگیر، اهنگایی که گوش میدیو عوض کن، هرچیزی که حالتو بد میکنه ازش فاصله بگیر، منم اینایی که میگمو تجربش کردم، مث تو بودم، ولی کم کم یاد گرفتم خودم برم دنبال چیزایی که حالمو خوب میکنه. توعم اگه دوست داری حالت خوب بشه از چیزای کوچیک شروع کن بهت قول میدم حالت خوب بشه، اهنگات، ادمای دورت، چیزایی که دنبال میکنی، تو شروع کن حالتو خوب کنی، بهت قول میدم اوضاعت خوب بشه. 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshaa ارسال شده در 20 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2022 3 دقیقه قبل، AVA_2002 گفته است: بدون رو در وایسی بگم بعضی ادما همینجور که صبح تا شب یه گوشه از خونه میشینن منتظر اینن که حالشون خوب بشه، منتظرن یکی بیاد به دادشون برسه نه عزیز دلم اینطوری که تو فکر میکنی نیس، باید خودت به فکر خودت باشی، خودت باید خودتو دوست داشته باشی. اصلا نمیدونم؛ یه کتاب بخون، ورزش کن، از ادمای دورت فاصله بگیر، اهنگایی که گوش میدیو عوض کن، هرچیزی که حالتو بد میکنه ازش فاصله بگیر، منم اینایی که میگمو تجربش کردم، مث تو بودم، ولی کم کم یاد گرفتم خودم برم دنبال چیزایی که حالمو خوب میکنه. توعم اگه دوست داری حالت خوب بشه از چیزای کوچیک شروع کن بهت قول میدم حالت خوب بشه، اهنگات، ادمای دورت، چیزایی که دنبال میکنی، تو شروع کن حالتو خوب کنی، بهت قول میدم اوضاعت خوب بشه. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .