رفتن به مطلب

ماهی صبور 😍


نیلوفر

ارسال های توصیه شده

wfg.jpg

ماهی صبور یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست که بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است. همچنین ماهی صبور تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد.

ماهی صبور را به چند روش تهیه می کنند، که اصیل ترین نوع آن ماهی صبور تنوری است. قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد. اما امروزه می توان این ماهی را روی ذغال و یا در فر کباب کرد. برای دیدن طرز تهیه ماهی صبور با ما باشید.

مواد لازم:

  • ماهی‌ صُبور ۲ عدد
  • سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) به مقدار لازم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیر چند حبه‌
  • آب‌ تمر هندی نصف‌ لیوان‌
  • نمک‌ و فلفل‌ سیاه به مقدار لازم
  • رب‌ گوجه‌فرنگی‌ یک‌ قاشق‌ غذا خوری‌

طرز تهیه:

داخل شکم ماهی را تمیز کنید و آن را خوب بشویید. به دلیل اینکه این ماهی را روی آتش کباب می‌کنید بهتر است کمی شیره خرما (اختیاری) روی پوست آن بمالید تا از سوختن آن جلوگیری شود.

سیر و پیاز را بعد از خرد شدن داخل کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سبزی ماهی را اضافه کرده سرخ کنید و سپس  نمک، فلفل، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را روی شکم ماهی بمالید. ماده‌ای که روی شکم ماهی میگذارند در زمان محلی به حشو معروف است. هدف از این کار خوشمزه‌تر شدن ماهی است.

سپس‌ ماهی‌ها را به پشت یعنی شکم باز شده‌ی آن رو به بالا باش داخل‌ توری‌ ‌قرار داده‌ و آن‌ را روی زغال کباب‌ می‌کنیم‌، و یا اگر دسترسی به منقل ندارید، می‌توانید آنها را درون‌ فر گذاشته‌ و کباب کنید.

 

4d4b8ec991cd637153383566a62d505d-1.jpg

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 دقیقه قبل، نیلوفر گفته است:

wfg.jpg

ماهی صبور یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست که بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است. همچنین ماهی صبور تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد.

ماهی صبور را به چند روش تهیه می کنند، که اصیل ترین نوع آن ماهی صبور تنوری است. قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد. اما امروزه می توان این ماهی را روی ذغال و یا در فر کباب کرد. برای دیدن طرز تهیه ماهی صبور با ما باشید.

مواد لازم:

  • ماهی‌ صُبور ۲ عدد
  • سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) به مقدار لازم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیر چند حبه‌
  • آب‌ تمر هندی نصف‌ لیوان‌
  • نمک‌ و فلفل‌ سیاه به مقدار لازم
  • رب‌ گوجه‌فرنگی‌ یک‌ قاشق‌ غذا خوری‌

طرز تهیه:

داخل شکم ماهی را تمیز کنید و آن را خوب بشویید. به دلیل اینکه این ماهی را روی آتش کباب می‌کنید بهتر است کمی شیره خرما (اختیاری) روی پوست آن بمالید تا از سوختن آن جلوگیری شود.

سیر و پیاز را بعد از خرد شدن داخل کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سبزی ماهی را اضافه کرده سرخ کنید و سپس  نمک، فلفل، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را روی شکم ماهی بمالید. ماده‌ای که روی شکم ماهی میگذارند در زمان محلی به حشو معروف است. هدف از این کار خوشمزه‌تر شدن ماهی است.

سپس‌ ماهی‌ها را به پشت یعنی شکم باز شده‌ی آن رو به بالا باش داخل‌ توری‌ ‌قرار داده‌ و آن‌ را روی زغال کباب‌ می‌کنیم‌، و یا اگر دسترسی به منقل ندارید، می‌توانید آنها را درون‌ فر گذاشته‌ و کباب کنید.

 

4d4b8ec991cd637153383566a62d505d-1.jpg

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱۴۰۱/۴/۲۹ در 02:01، نیلوفر گفته است:

wfg.jpg

ماهی صبور یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست که بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است. همچنین ماهی صبور تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد.

ماهی صبور را به چند روش تهیه می کنند، که اصیل ترین نوع آن ماهی صبور تنوری است. قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد. اما امروزه می توان این ماهی را روی ذغال و یا در فر کباب کرد. برای دیدن طرز تهیه ماهی صبور با ما باشید.

مواد لازم:

  • ماهی‌ صُبور ۲ عدد
  • سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) به مقدار لازم
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • سیر چند حبه‌
  • آب‌ تمر هندی نصف‌ لیوان‌
  • نمک‌ و فلفل‌ سیاه به مقدار لازم
  • رب‌ گوجه‌فرنگی‌ یک‌ قاشق‌ غذا خوری‌

طرز تهیه:

داخل شکم ماهی را تمیز کنید و آن را خوب بشویید. به دلیل اینکه این ماهی را روی آتش کباب می‌کنید بهتر است کمی شیره خرما (اختیاری) روی پوست آن بمالید تا از سوختن آن جلوگیری شود.

سیر و پیاز را بعد از خرد شدن داخل کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سبزی ماهی را اضافه کرده سرخ کنید و سپس  نمک، فلفل، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را روی شکم ماهی بمالید. ماده‌ای که روی شکم ماهی میگذارند در زمان محلی به حشو معروف است. هدف از این کار خوشمزه‌تر شدن ماهی است.

سپس‌ ماهی‌ها را به پشت یعنی شکم باز شده‌ی آن رو به بالا باش داخل‌ توری‌ ‌قرار داده‌ و آن‌ را روی زغال کباب‌ می‌کنیم‌، و یا اگر دسترسی به منقل ندارید، می‌توانید آنها را درون‌ فر گذاشته‌ و کباب کنید.

 

4d4b8ec991cd637153383566a62d505d-1.jpg

 

من عاشق ماهی صبورم اونم با حشو

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...