نیلوفر ارسال شده در 19 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 ماهی صبور یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانیهاست که بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است. همچنین ماهی صبور تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد. ماهی صبور را به چند روش تهیه می کنند، که اصیل ترین نوع آن ماهی صبور تنوری است. قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد. اما امروزه می توان این ماهی را روی ذغال و یا در فر کباب کرد. برای دیدن طرز تهیه ماهی صبور با ما باشید. مواد لازم: ماهی صُبور ۲ عدد سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) به مقدار لازم پیاز متوسط ۲ عدد سیر چند حبه آب تمر هندی نصف لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم رب گوجهفرنگی یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: داخل شکم ماهی را تمیز کنید و آن را خوب بشویید. به دلیل اینکه این ماهی را روی آتش کباب میکنید بهتر است کمی شیره خرما (اختیاری) روی پوست آن بمالید تا از سوختن آن جلوگیری شود. سیر و پیاز را بعد از خرد شدن داخل کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سبزی ماهی را اضافه کرده سرخ کنید و سپس نمک، فلفل، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را روی شکم ماهی بمالید. مادهای که روی شکم ماهی میگذارند در زمان محلی به حشو معروف است. هدف از این کار خوشمزهتر شدن ماهی است. سپس ماهیها را به پشت یعنی شکم باز شدهی آن رو به بالا باش داخل توری قرار داده و آن را روی زغال کباب میکنیم، و یا اگر دسترسی به منقل ندارید، میتوانید آنها را درون فر گذاشته و کباب کنید. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Royaye shab ارسال شده در 19 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 8 دقیقه قبل، نیلوفر گفته است: ماهی صبور یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانیهاست که بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است. همچنین ماهی صبور تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد. ماهی صبور را به چند روش تهیه می کنند، که اصیل ترین نوع آن ماهی صبور تنوری است. قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد. اما امروزه می توان این ماهی را روی ذغال و یا در فر کباب کرد. برای دیدن طرز تهیه ماهی صبور با ما باشید. مواد لازم: ماهی صُبور ۲ عدد سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) به مقدار لازم پیاز متوسط ۲ عدد سیر چند حبه آب تمر هندی نصف لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم رب گوجهفرنگی یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: داخل شکم ماهی را تمیز کنید و آن را خوب بشویید. به دلیل اینکه این ماهی را روی آتش کباب میکنید بهتر است کمی شیره خرما (اختیاری) روی پوست آن بمالید تا از سوختن آن جلوگیری شود. سیر و پیاز را بعد از خرد شدن داخل کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سبزی ماهی را اضافه کرده سرخ کنید و سپس نمک، فلفل، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را روی شکم ماهی بمالید. مادهای که روی شکم ماهی میگذارند در زمان محلی به حشو معروف است. هدف از این کار خوشمزهتر شدن ماهی است. سپس ماهیها را به پشت یعنی شکم باز شدهی آن رو به بالا باش داخل توری قرار داده و آن را روی زغال کباب میکنیم، و یا اگر دسترسی به منقل ندارید، میتوانید آنها را درون فر گذاشته و کباب کنید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Khaled_sa ارسال شده در 22 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۲۹ در 02:01، نیلوفر گفته است: ماهی صبور یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانیهاست که بسیار لذیذ و خوشمزه است و طرفداران بسیاری دارد.بهترین نوع ماهی صُبور، متعلق به بهمنشیر آبادان است. همچنین ماهی صبور تازه پوست براق و متمایل به طلایی دارد. ماهی صبور را به چند روش تهیه می کنند، که اصیل ترین نوع آن ماهی صبور تنوری است. قدیم ها که تنورهای نانوایی سنتی وجود داشت، از این تنورها برای کباب کردن ماهی صُبور استفاده می شد. اما امروزه می توان این ماهی را روی ذغال و یا در فر کباب کرد. برای دیدن طرز تهیه ماهی صبور با ما باشید. مواد لازم: ماهی صُبور ۲ عدد سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) به مقدار لازم پیاز متوسط ۲ عدد سیر چند حبه آب تمر هندی نصف لیوان نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم رب گوجهفرنگی یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: داخل شکم ماهی را تمیز کنید و آن را خوب بشویید. به دلیل اینکه این ماهی را روی آتش کباب میکنید بهتر است کمی شیره خرما (اختیاری) روی پوست آن بمالید تا از سوختن آن جلوگیری شود. سیر و پیاز را بعد از خرد شدن داخل کمی روغن بریزید و سرخ کنید. سبزی ماهی را اضافه کرده سرخ کنید و سپس نمک، فلفل، آب تمر هندی و رب گوجه فرنگی را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس مواد را روی شکم ماهی بمالید. مادهای که روی شکم ماهی میگذارند در زمان محلی به حشو معروف است. هدف از این کار خوشمزهتر شدن ماهی است. سپس ماهیها را به پشت یعنی شکم باز شدهی آن رو به بالا باش داخل توری قرار داده و آن را روی زغال کباب میکنیم، و یا اگر دسترسی به منقل ندارید، میتوانید آنها را درون فر گذاشته و کباب کنید. من عاشق ماهی صبورم اونم با حشو 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفر ارسال شده در 22 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2022 2 دقیقه قبل، Khaled_sa گفته است: من عاشق ماهی صبورم اونم با حشو من می میرم واسش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sahar_96 ارسال شده در 22 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2022 به به دلمممم خواست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفر ارسال شده در 24 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۳۱ در 18:24، Sahar_96 گفته است: به به دلمممم خواست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سارا ارسال شده در 24 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2022 چیشد دلت خواست منم دلم خواست خخخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفر ارسال شده در 25 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2022 16 ساعت قبل، سارا گفته است: چیشد دلت خواست منم دلم خواست خخخ الهی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سارا ارسال شده در 25 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2022 52 دقیقه قبل، نیلوفر گفته است: الهی فدات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .