رفتن به مطلب

نکات ریز خانه داری👌🏻


AVA_2002

ارسال های توصیه شده


⭐واسه اینکه ابگوشتت لعاب داشته باشه بدون اینکه آبش کم بشه یه سیب زمینی که توش پخته رو  بردار و با یکم چربی گوشت له کن قاطی ابگوشتت کن بذار تا جابیفته🤤

⭐آبلیمو رو موقع خاموش کردن خورشت بش اضافه کن،چون آبلیمو تو خورشت جوش بخوره خورشتو بد رنگ می‌کنه😛

⭐اگه خورشتت خیلی چرب شده داخل ملاقت چندحبه یخ  بریز و روی خورشتت زیر ملاقرو  نگه دار همه ی چربیا به  ملاقه میچسبه☺️

⭐برای خوشمزه تر شدن فسنجون از آب سرد استفاده کن و اونو کم‌کم به گردو اضافه کن تا گردوها روغن بیشتری پس بده🤤

⭐وقتی که داری گوشت میپزی بش بجای نمک یکم فلفل سیاه اضافه کن چون نمک باعث دیر پز شدن  گوشت میشه🤗

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...