AVA_2002 ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 واسه اینکه ابگوشتت لعاب داشته باشه بدون اینکه آبش کم بشه یه سیب زمینی که توش پخته رو بردار و با یکم چربی گوشت له کن قاطی ابگوشتت کن بذار تا جابیفته آبلیمو رو موقع خاموش کردن خورشت بش اضافه کن،چون آبلیمو تو خورشت جوش بخوره خورشتو بد رنگ میکنه اگه خورشتت خیلی چرب شده داخل ملاقت چندحبه یخ بریز و روی خورشتت زیر ملاقرو نگه دار همه ی چربیا به ملاقه میچسبه برای خوشمزه تر شدن فسنجون از آب سرد استفاده کن و اونو کمکم به گردو اضافه کن تا گردوها روغن بیشتری پس بده وقتی که داری گوشت میپزی بش بجای نمک یکم فلفل سیاه اضافه کن چون نمک باعث دیر پز شدن گوشت میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .