رفتن به مطلب

فندق🌰


AVA_2002

ارسال های توصیه شده

- فندق از نظر میزان پروتئین و چربی غیراشباع بسیار غنی است، علاوه بر آن حاوی مقادر قابل توجهی از ویتامین ب۱ و ویتامین ب۶ و میزان کمتری از دیگر ویتامین‌های ب است.
- منافع سلامتی فندق به دلیل داشتن ترکیبات چربی، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین ای، مواد معدنی، فیبرهای رژیمی، فیتوسترول (بتاسیتوسترول) و آنتی اکسیدان‌های فنولیک مثل فلاوان، دارای جایگاه خاص در میان انواع دانه‌های خشک شده از نظر مواد مغذی و سلامتی است.
- فندق حاوي منيزيم و پتاسيم مي‌باشد و اين مواد بزرگترين داروي مقوي قلب و كليه ها هستند.
- به خاطر وجود آهن در فندق مي‌توان گفت كه يكي از بهترين عوامل سازنده گلبولهاي قرمز مي‌باشد.
- فندق به خاطر داشتن ويتامين C براي تقويت پوست و ناخن و مو و تقويت بينايي بسيار مفيد است.
- فندق مقوي مغز است و جوهر دماغ را زياد مي‌كند و براي نيروي تفكر و تعقل يك غذاي بسيار خوبي است.
- كساني مي‌خواهند روده‌هاي آنها تقويت شود در هنگام گرسنگي 10 عدد فندق بخورند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...