رفتن به مطلب

سوپ قارچ و جو پرکشده


Topaz

ارسال های توصیه شده

spacer.png

🍲 سوپ قارچ و جو پرکشده

یک عدد پیاز رنده شده و دو حبه سیر له شده در یک ق غ کره و یک ق غ روغن تفت دادم بعد ۱۰ عدد قارچ ورقه شده اضافه تفت دادم تا طلایی شدن ، سه ق غ جو پرک شده را در سه لیوان آب خیسوندم بعد به قارچ ها اضافه کردم بهمراه یک استاک مرغ ، ۵ دقیقه زمان دادم بپزن ، بعد مواد با گوشتکوب پوره کردم ، یک چهارم لیوان خامه بهمراه نمک و فلفل سیاه و یک ق غ جعفری خرد شده داخل قابلمه ریختم مخلوط کردم ۲ دقیقه زمان دادم با حرارت ملایم جا بیافته .
نکته : اگه سوپ آبکی بود جو پرک شده اضافه کنید و اگر غلیظ آب جوش

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...