Timmy ارسال شده در 7 اسفند، 2023 ارسال شده در 7 اسفند، 2023 چرا خودِ میهن باز نمیشه؟؟؟ این خطارو میده: We are currently doing some site maintenance. We will be back as soon as possible, thank you for your patience. چیشدهههههه 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 7 اسفند، 2023 ارسال شده در 7 اسفند، 2023 هم اکنون، Timmy گفته است: چرا خودِ میهن باز نمیشه؟؟؟ این خطارو میده: We are currently doing some site maintenance. We will be back as soon as possible, thank you for your patience. چیشدهههههه دقیقا واسه منم باز نمیشه 2 نقل قول
Timmy ارسال شده در 7 اسفند، 2023 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2023 1 دقیقه قبل، فریحا گفته است: دقیقا واسه منم باز نمیشه فک کنم دارن سایتو آپدیت میکنن ولی اگه آپدیته چرا اطلاع رسانی نکردن پس *-* 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 7 اسفند، 2023 ارسال شده در 7 اسفند، 2023 1 دقیقه قبل، Timmy گفته است: فک کنم دارن سایتو آپدیت میکنن ولی اگه آپدیته چرا اطلاع رسانی نکردن پس *-* والا بخدا منم نمیدونم اول فک کردم بنم کردن بعدش دیدم فک کنم به روز رسانی میکنن سایتو 1 نقل قول
Timmy ارسال شده در 7 اسفند، 2023 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: والا بخدا منم نمیدونم اول فک کردم بنم کردن بعدش دیدم فک کنم به روز رسانی میکنن سایتو منم دقیقنه دقیقا اولش ترسیدم فک کردم بن شدم *-* ولی یه سریا هنوز انگار آنلاینن مثه ادمینا و یکی دوتا یوزر معمولی 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 7 اسفند، 2023 ارسال شده در 7 اسفند، 2023 1 دقیقه قبل، Timmy گفته است: منم دقیقنه دقیقا اولش ترسیدم فک کردم بن شدم *-* ولی یه سریا هنوز انگار آنلاینن مثه ادمینا و یکی دوتا یوزر معمولی چطوری متوجه شدین؟ 1 نقل قول
Timmy ارسال شده در 7 اسفند، 2023 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: چطوری متوجه شدین؟ پایین اونجا ک دکمه ی ورود اعضا و ورود مهمان هست چنتا عکسه کاربرای آنلاین رو رندم نشون میده از اونجا دیدم چطور؟ 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 7 اسفند، 2023 ارسال شده در 7 اسفند، 2023 هم اکنون، Timmy گفته است: پایین اونجا ک دکمه ی ورود اعضا و ورود مهمان هست چنتا عکسه کاربرای آنلاین رو رندم نشون میده از اونجا دیدم چطور؟ واسم سئوال شد آخه؟ افرین 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 7 اسفند، 2023 ارسال شده در 7 اسفند، 2023 2 ساعت قبل، Timmy گفته است: چرا خودِ میهن باز نمیشه؟؟؟ این خطارو میده: We are currently doing some site maintenance. We will be back as soon as possible, thank you for your patience. چیشدهههههه برا همینه امروز چند نفر پی آمدید اینجا تعجب کردم 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .