رفتن به مطلب

بيسكويت هندوانه


Topaz

ارسال های توصیه شده

بيسكويت هندوانه🍉 

 

کره: ۱ پیمانه (۲۲۷ گرم)

شکر دانه ريز: ۱ پیمانه

آرد: ۲ و ½ پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

شیر: ۲ قاشق س‌خوری

عصاره بادام یا پرتقال یا هندوانه: ۱ و ½ قاشق چ‌خوری

بکینگ پودر: ۱ قاشق چ‌خوری

رنگ خوراکی

کنجد سیاه، تخم خشخاش، سياه دونه، دانه چيا (هركدوم كه در دسترس بود)

طرز تهیه:

 

برای شروع کره رو که به دمای محیط رسیده و نرم شده با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری با همزن ميزنيم تا کاملا کرمی شکل بشه. تخم مرغ، شیر و عصاره رو یکی یکی اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر رو هم مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه. به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نمیکنیم. خمیر کمی چسبناک ممکنه باشه. کاملا طبیعیه و داخل یخچال که بره مشکل حل میشه. خمیر رو به ۳ قسمت تقسیم میکنیم و با چند قطره رنگ خوراکی رنگشون میکنیم، ⅗ رو صورتی یا قرمز، ⅕ سبز و ⅕ باقی رو بدون رنگ. تا جایی رنگ اضافه میکنیم كه رنگ دلخواه رو بهمون بده. خمیر ها رو جداگانه کمی باز میکنیم و در پلاستیک فریزرهای جداگانه قرار میدیم. ۱ ساعت داخل یخچال میگذاریم.

بعد از ۱ ساعت، خمیر قرمز رو لوله میکنیم، لوله ای به طول ۲۰ تا ۲۵ سانتیمتر، بسته به سايز بيسكويتى كه ميخوايم داشته باشيم. سایز کوچکتر بخوایم همینجا لوله خمیری رو باریکترش میکنیم. خمیر سفید و سبز رو جداگانه باز میکنیم، روی کاغذ شيرينى پزى یا پلاستیک که به پیچیدنش کمک کنه، و دور خمیر قرمز میپیچیم. دو سر خمیر رو که به هم ميرسونيم و روش رو صاف میکنیم.

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...