Topaz ارسال شده در 27 بهمن، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2023 رب به به شیرین گرم وتر و خونساز است. تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و میتواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند. برای تهیه رب به چند روش وجود دارد،با صرفه ترین راه این است که به را رنده یا چرخ کرده مقداری آب به آن اضافه کرده روی حرارت کم قرار داده تا به آرامی پخته شود به آن کمی عسل یا شکر اضافه کرده مجدد تا به شکل رب شود ،روی حرارت باشد. خوردن رب به موجب کاهش خونریزی قاعدگی در زنان می شود. رب به کمک به هضم غذا می کند اگر رب به قبل از غذا خورده شود موجب یبوست واگر بعد از غذا خورده شود ملین است.. رب به بعد از غذا میک زده شود میتواند حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد خورد رب به با تقویت کردن معده موجب خوشرنگی صورت می شود. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 27 بهمن، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2023 9 ساعت قبل، Topaz گفته است: رب به به شیرین گرم وتر و خونساز است. تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و میتواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند. برای تهیه رب به چند روش وجود دارد،با صرفه ترین راه این است که به را رنده یا چرخ کرده مقداری آب به آن اضافه کرده روی حرارت کم قرار داده تا به آرامی پخته شود به آن کمی عسل یا شکر اضافه کرده مجدد تا به شکل رب شود ،روی حرارت باشد. خوردن رب به موجب کاهش خونریزی قاعدگی در زنان می شود. رب به کمک به هضم غذا می کند اگر رب به قبل از غذا خورده شود موجب یبوست واگر بعد از غذا خورده شود ملین است.. رب به بعد از غذا میک زده شود میتواند حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد خورد رب به با تقویت کردن معده موجب خوشرنگی صورت می شود. اقو من توضیح بدم ببخشید سلام به اول باید زرد باشه، اگه نباشه هم شکر زیاد مصرف میشه هم رنگش سفید میشه پ مجبور میشید از جوهر زعفران استفاده کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .