Topaz ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 تفاوت های ویسکی ویسکی برا غمه، ودکا برا شادی، ویسکی چیزی قاطیش کنی شاکی میشه، ودکا خوشحال میشه. ویسکی برا تنهاییه، ودکا برا جمع، ودکا طبعش گرمه، ویسکی سرد. ویسکیو باید مزمزه کنی بفرستی پایین، ودکا سریع. ویسکی بدجور خماری داری ودکا نه! 1 2 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: تفاوت های ویسکی ویسکی برا غمه، ودکا برا شادی، ویسکی چیزی قاطیش کنی شاکی میشه، ودکا خوشحال میشه. ویسکی برا تنهاییه، ودکا برا جمع، ودکا طبعش گرمه، ویسکی سرد. ویسکیو باید مزمزه کنی بفرستی پایین، ودکا سریع. ویسکی بدجور خماری داری ودکا نه! بهت نمیاد 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 16 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 6 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: بهت نمیاد برای اطلاع عمومیه به شخصه فقط در حد پپسی 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: برای اطلاع عمومیه به شخصه فقط در حد پپسی خخخ واقعا، منم نهایتا ی دونه انرژی زا با تمام نابودیم ولی پاکم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 16 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 50 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: خخخ واقعا، منم نهایتا ی دونه انرژی زا با تمام نابودیم ولی پاکم بسیار عالی ورزشکارم هستین خیلی عالی 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 3 دقیقه قبل، Topaz گفته است: بسیار عالی ورزشکارم هستین خیلی عالی فوتبال، 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 16 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 9 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: فوتبال، عالی من رزمی رو ترجیح میدم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 29 دقیقه قبل، Topaz گفته است: عالی من رزمی رو ترجیح میدم رزمی هم عالیه، خواستی بری جا کیمیا علیزاده 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 6 ساعت قبل، Topaz گفته است: تفاوت های ویسکی ویسکی برا غمه، ودکا برا شادی، ویسکی چیزی قاطیش کنی شاکی میشه، ودکا خوشحال میشه. ویسکی برا تنهاییه، ودکا برا جمع، ودکا طبعش گرمه، ویسکی سرد. ویسکیو باید مزمزه کنی بفرستی پایین، ودکا سریع. ویسکی بدجور خماری داری ودکا نه! ااااخجووون دلم خواست تککک خوری حرام است 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 1 ساعت قبل، فریحا گفته است: ااااخجووون دلم خواست تککک خوری حرام است سلام از شانست دوتامون نبودیم اهلش،، ولی شمو بخور نترس هم از چیزی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام از شانست دوتامون نبودیم اهلش،، ولی شمو بخور نترس هم از چیزی اززز کجا بیااارم بیا برو بیار دوتایی بخوریم بشیم مست وپاتیل 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 10 دقیقه قبل، فریحا گفته است: اززز کجا بیااارم بیا برو بیار دوتایی بخوریم بشیم مست وپاتیل زشته بابا، 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 16 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: زشته بابا، @حسین138 @فریحا اصلا دوتاتون مهمون من چایی برای حسین آقا ، کاپوچینو برای فریحا خانوم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 19 دقیقه قبل، Topaz گفته است: @حسین138 @فریحا اصلا دوتاتون مهمون من چایی برای حسین آقا ، کاپوچینو برای فریحا خانوم کاپوچینو چی چیه فقططططط ودکااااااا 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: زشته بابا، زشت نیس عسیسم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 41 دقیقه قبل، فریحا گفته است: کاپوچینو چی چیه فقططططط ودکااااااا اینو هستم، حرفه ای، چای فقط چای گلابی اونم از بندر بیاد 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: @حسین138 @فریحا اصلا دوتاتون مهمون من چایی برای حسین آقا ، کاپوچینو برای فریحا خانوم هستم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 3 ساعت قبل، حسین138 گفته است: اینو هستم، حرفه ای، چای فقط چای گلابی اونم از بندر بیاد نچچچچچچچ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 3 ساعت قبل، حسین138 گفته است: هستم افلین 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 17 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2023 5 ساعت قبل، فریحا گفته است: نچچچچچچچ نوچ بی نوچ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 17 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2023 4 ساعت قبل، Topaz گفته است: نوچ بی نوچ منننننننن میقام 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lotus ارسال شده در 17 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2023 در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 10:00، Topaz گفته است: تفاوت های ویسکی ویسکی برا غمه، ودکا برا شادی، ویسکی چیزی قاطیش کنی شاکی میشه، ودکا خوشحال میشه. ویسکی برا تنهاییه، ودکا برا جمع، ودکا طبعش گرمه، ویسکی سرد. ویسکیو باید مزمزه کنی بفرستی پایین، ودکا سریع. ویسکی بدجور خماری داری ودکا نه! چ جالب بود مرسی⚘️⚘️ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 17 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2023 31 دقیقه قبل، Lotus گفته است: چ جالب بود مرسی⚘️⚘️ خواهش گلم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 17 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2023 40 دقیقه قبل، فریحا گفته است: منننننننن میقام باید از مدور علیرضا بگیری باریستاست 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 17 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2023 4 ساعت قبل، Topaz گفته است: باید از مدور علیرضا بگیری باریستاست اااااخجون ااااخجوووووون میرم سراغش ودکا میخوام با ابجو در ضمن به توهم نمیدم بخوری جیززززه برات 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .