حسین138 ارسال شده در 14 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی میدونستید اگر موس رو با OTG به گوشی وصل کنید، نشانگر موس رو روی صفحه گوشی میبینید و میتونید از موس برای کار با گوشی استفاده کنید !؟ 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 16 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی در ۱۴۰۲/۷/۲۲ در 13:33، حسین138 گفته است: میدونستید اگر موس رو با OTG به گوشی وصل کنید، نشانگر موس رو روی صفحه گوشی میبینید و میتونید از موس برای کار با گوشی استفاده کنید !؟ چه جالب باید امتحان کنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: چه جالب باید امتحان کنم اگه اتفاقی افتاد، گردن من نیفته 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 16 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی 55 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: اگه اتفاقی افتاد، گردن من نیفته نهایت یا گوشی یا یه موس طلب من 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی هم اکنون، Topaz گفته است: نهایت یا گوشی یا یه موس طلب من فدا سرت، قابل هم نداره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 16 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی هم اکنون، حسین138 گفته است: فدا سرت، قابل هم نداره لطف دارین 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی هم اکنون، Topaz گفته است: لطف دارین زنده باشید n 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .