رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

دشت آلنزه

ارتفاعات ماسال جایی‌که یک بغل آرامش در انتظار شما است.

اگر از میدان شهدای شاندرمن به سمت چپ حرکت کنید، وارد جاده شاندرمن – النزه می‌شوید. بعد از ورود به این جاده به ترتیب از روستاهای سنفیه، چای خاله، سبل خوار، برزف، بوستون گاه، استه سر، چپرود، معاف، گسکیجان، اولم و بیتم عبور می‌کنید تا نهایتاً به دشت النزه برسید. جایی که یک بغل آرامش در انتظار شما است و دشت‌های سرسبز و زیبا، درختان سر به فلک کشیده‌ و چشمه‌سارهای زیبا منتظرند تا هرچه آن از طبیعت می‌خواهید تقدیمتان کنند. من که خودم با نوشتن این کلمات و یادآوری لذت تماشای این دشت، دلم خواست دوباره به ماسال بروم و خوش به حال شما اگر بار اولتان است که می‌خواهید به ماسال بروید یا دفعه اول است که این دشت را در فهرست جاهای دیدنی ماسال قرار دادید.

آدرس: استان گیلان، جاده شاندرمن-النزه، امتداد مسیر سمت چپ میدان شهدا

ارسال شده در
13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

دشت آلنزه

اگر از میدان شهدای شاندرمن به سمت چپ حرکت کنید، وارد جاده شاندرمن – النزه می‌شوید. بعد از ورود به این جاده به ترتیب از روستاهای سنفیه، چای خاله، سبل خوار، برزف، بوستون گاه، استه سر، چپرود، معاف، گسکیجان، اولم و بیتم عبور می‌کنید تا نهایتاً به دشت النزه برسید. جایی که یک بغل آرامش در انتظار شما است و دشت‌های سرسبز و زیبا، درختان سر به فلک کشیده‌ و چشمه‌سارهای زیبا منتظرند تا هرچه آن از طبیعت می‌خواهید تقدیمتان کنند. من که خودم با نوشتن این کلمات و یادآوری لذت تماشای این دشت، دلم خواست دوباره به ماسال بروم و خوش به حال شما اگر بار اولتان است که می‌خواهید به ماسال بروید یا دفعه اول است که این دشت را در فهرست جاهای دیدنی ماسال قرار دادید.

چقدر زیباست 😍😍😍

ارسال شده در
13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است:

دشت آلنزه

وای خدای من چقدر زیباس😍😍😍😍😍

حیف ک نمیتونم برم🙄🙁

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...