نیلوفرآبی ارسال شده در 13 آذر، 2023 ارسال شده در 13 آذر، 2023 دشت آلنزه جاییکه یک بغل آرامش در انتظار شما است. اگر از میدان شهدای شاندرمن به سمت چپ حرکت کنید، وارد جاده شاندرمن – النزه میشوید. بعد از ورود به این جاده به ترتیب از روستاهای سنفیه، چای خاله، سبل خوار، برزف، بوستون گاه، استه سر، چپرود، معاف، گسکیجان، اولم و بیتم عبور میکنید تا نهایتاً به دشت النزه برسید. جایی که یک بغل آرامش در انتظار شما است و دشتهای سرسبز و زیبا، درختان سر به فلک کشیده و چشمهسارهای زیبا منتظرند تا هرچه آن از طبیعت میخواهید تقدیمتان کنند. من که خودم با نوشتن این کلمات و یادآوری لذت تماشای این دشت، دلم خواست دوباره به ماسال بروم و خوش به حال شما اگر بار اولتان است که میخواهید به ماسال بروید یا دفعه اول است که این دشت را در فهرست جاهای دیدنی ماسال قرار دادید. آدرس: استان گیلان، جاده شاندرمن-النزه، امتداد مسیر سمت چپ میدان شهدا 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 14 آذر، 2023 ارسال شده در 14 آذر، 2023 13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: دشت آلنزه جاییکه یک بغل آرامش در انتظار شما است. اگر از میدان شهدای شاندرمن به سمت چپ حرکت کنید، وارد جاده شاندرمن – النزه میشوید. بعد از ورود به این جاده به ترتیب از روستاهای سنفیه، چای خاله، سبل خوار، برزف، بوستون گاه، استه سر، چپرود، معاف، گسکیجان، اولم و بیتم عبور میکنید تا نهایتاً به دشت النزه برسید. جایی که یک بغل آرامش در انتظار شما است و دشتهای سرسبز و زیبا، درختان سر به فلک کشیده و چشمهسارهای زیبا منتظرند تا هرچه آن از طبیعت میخواهید تقدیمتان کنند. من که خودم با نوشتن این کلمات و یادآوری لذت تماشای این دشت، دلم خواست دوباره به ماسال بروم و خوش به حال شما اگر بار اولتان است که میخواهید به ماسال بروید یا دفعه اول است که این دشت را در فهرست جاهای دیدنی ماسال قرار دادید. آدرس: استان گیلان، جاده شاندرمن-النزه، امتداد مسیر سمت چپ میدان شهدا چقدر زیباست 1 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 14 آذر، 2023 ارسال شده در 14 آذر، 2023 13 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: دشت آلنزه جاییکه یک بغل آرامش در انتظار شما است. اگر از میدان شهدای شاندرمن به سمت چپ حرکت کنید، وارد جاده شاندرمن – النزه میشوید. بعد از ورود به این جاده به ترتیب از روستاهای سنفیه، چای خاله، سبل خوار، برزف، بوستون گاه، استه سر، چپرود، معاف، گسکیجان، اولم و بیتم عبور میکنید تا نهایتاً به دشت النزه برسید. جایی که یک بغل آرامش در انتظار شما است و دشتهای سرسبز و زیبا، درختان سر به فلک کشیده و چشمهسارهای زیبا منتظرند تا هرچه آن از طبیعت میخواهید تقدیمتان کنند. من که خودم با نوشتن این کلمات و یادآوری لذت تماشای این دشت، دلم خواست دوباره به ماسال بروم و خوش به حال شما اگر بار اولتان است که میخواهید به ماسال بروید یا دفعه اول است که این دشت را در فهرست جاهای دیدنی ماسال قرار دادید. آدرس: استان گیلان، جاده شاندرمن-النزه، امتداد مسیر سمت چپ میدان شهدا وای خدای من چقدر زیباس حیف ک نمیتونم برم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .