Kereshmeh ارسال شده در 24 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2023 سلام چند وقتی هست ک رفته رو مغزم برم طراحی ناخن یاد بگیرم..کاشت نه هاااا فقط طراحی مثل طراحی انیمیشن رو ناخن و.... ولی خیلی دو دلم که واقعا میگیره این کار یا میتونم!!!میخوام توش قوی بشم در حدی ک بعدش خودم بتونم آموزشش بدم☹ اگه کسی تجربه داره یا اطلاعات نظر بدین پلیز 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 24 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2023 25 دقیقه قبل، Kereshmeh گفته است: سلام چند وقتی هست ک رفته رو مغزم برم طراحی ناخن یاد بگیرم..کاشت نه هاااا فقط طراحی مثل طراحی انیمیشن رو ناخن و.... ولی خیلی دو دلم که واقعا میگیره این کار یا میتونم!!!میخوام توش قوی بشم در حدی ک بعدش خودم بتونم آموزشش بدم☹ اگه کسی تجربه داره یا اطلاعات نظر بدین پلیز عزیزدلم من که ت اینکار نبودم فقط ی نفر رو میشناسم از بچه های چت ناخن کاری رو بلد،اونو خصوصی بهت میگم ازش بپرس جانم 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 25 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2023 10 ساعت قبل، Kereshmeh گفته است: سلام چند وقتی هست ک رفته رو مغزم برم طراحی ناخن یاد بگیرم..کاشت نه هاااا فقط طراحی مثل طراحی انیمیشن رو ناخن و.... ولی خیلی دو دلم که واقعا میگیره این کار یا میتونم!!!میخوام توش قوی بشم در حدی ک بعدش خودم بتونم آموزشش بدم☹ اگه کسی تجربه داره یا اطلاعات نظر بدین پلیز من چیزی در این مورد ندارم ی خواهر زاده دارم ولی آرایشگر حرفه ای هست، 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kereshmeh ارسال شده در 26 آبان، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۳ در 07:31، حسین138 گفته است: من چیزی در این مورد ندارم ی خواهر زاده دارم ولی آرایشگر حرفه ای هست، ازش نمیپرسی؟☹ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kereshmeh ارسال شده در 26 آبان، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۲ در 20:22، نیلوفرآبی گفته است: عزیزدلم من که ت اینکار نبودم فقط ی نفر رو میشناسم از بچه های چت ناخن کاری رو بلد،اونو خصوصی بهت میگم ازش بپرس جانم دورت بگردممممم من 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 26 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2023 خب دختروووونس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 26 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2023 لاییییکے نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 26 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۲ در 19:55، Kereshmeh گفته است: سلام چند وقتی هست ک رفته رو مغزم برم طراحی ناخن یاد بگیرم..کاشت نه هاااا فقط طراحی مثل طراحی انیمیشن رو ناخن و.... ولی خیلی دو دلم که واقعا میگیره این کار یا میتونم!!!میخوام توش قوی بشم در حدی ک بعدش خودم بتونم آموزشش بدم☹ اگه کسی تجربه داره یا اطلاعات نظر بدین پلیز سعی کنید کاشت و طراحی رو باهم یاد بگیری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 26 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2023 چقدر قیمت دارہ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 27 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2023 6 ساعت قبل، Kereshmeh گفته است: ازش نمیپرسی؟☹ حتما چشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .