ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 22 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2023 مثل آدمیام که سالهاست نخوابیده! سالهاست که به حال خودم رها نبودهام و سالهاست که بیخیال نبودهام و سالهاست که آزادانه و بدون مسئولیت، کنج دنجی، آرام نیافتهام... سالهاست که به "عشق" فکر نکردهام و به احساسات و نیازهای طبیعی وجودم بهایی ندادهام و کسی را عمیقا دوست نداشتهام و چه میفهمد از جهان آنکس که به دوست داشتن فکر نمیکند و آزادانه به خلوتی پناه نمیبرد و رهایی و آرامش را مدتهاست که تجربه نکرده؟ خودمان را خفه کردهایم با مشغلهها و دویدنها و دائما در حال تلاش کردن و جنگیدنیم! پس کِی زندگی کنیم؟ کِی بدون هیچ فکر و مسئولیتی دستان عشق را بگیریم و کنج دنجی به آرامش محض برسیم؟ کِی سفر کنیم؟ کِی اتفاقات و حالات خوب جهان را تجربه کنیم؟! کِی فرصت کنیم دقایقی را به حال خودمان باشیم!؟ کِی بفهمیم رهایی یعنی چه؟ نفس کشیدن یعنی چه؟ زیستن یعنی چه؟ 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفرآبی ارسال شده در 22 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2023 9 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: مثل آدمیام که سالهاست نخوابیده! سالهاست که به حال خودم رها نبودهام و سالهاست که بیخیال نبودهام و سالهاست که آزادانه و بدون مسئولیت، کنج دنجی، آرام نیافتهام... سالهاست که به "عشق" فکر نکردهام و به احساسات و نیازهای طبیعی وجودم بهایی ندادهام و کسی را عمیقا دوست نداشتهام و چه میفهمد از جهان آنکس که به دوست داشتن فکر نمیکند و آزادانه به خلوتی پناه نمیبرد و رهایی و آرامش را مدتهاست که تجربه نکرده؟ خودمان را خفه کردهایم با مشغلهها و دویدنها و دائما در حال تلاش کردن و جنگیدنیم! پس کِی زندگی کنیم؟ کِی بدون هیچ فکر و مسئولیتی دستان عشق را بگیریم و کنج دنجی به آرامش محض برسیم؟ کِی سفر کنیم؟ کِی اتفاقات و حالات خوب جهان را تجربه کنیم؟! کِی فرصت کنیم دقایقی را به حال خودمان باشیم!؟ کِی بفهمیم رهایی یعنی چه؟ نفس کشیدن یعنی چه؟ زیستن یعنی چه؟ عالی عزیزم❤ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 22 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2023 8 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: مثل آدمیام که سالهاست نخوابیده! سالهاست که به حال خودم رها نبودهام و سالهاست که بیخیال نبودهام و سالهاست که آزادانه و بدون مسئولیت، کنج دنجی، آرام نیافتهام... سالهاست که به "عشق" فکر نکردهام و به احساسات و نیازهای طبیعی وجودم بهایی ندادهام و کسی را عمیقا دوست نداشتهام و چه میفهمد از جهان آنکس که به دوست داشتن فکر نمیکند و آزادانه به خلوتی پناه نمیبرد و رهایی و آرامش را مدتهاست که تجربه نکرده؟ خودمان را خفه کردهایم با مشغلهها و دویدنها و دائما در حال تلاش کردن و جنگیدنیم! پس کِی زندگی کنیم؟ کِی بدون هیچ فکر و مسئولیتی دستان عشق را بگیریم و کنج دنجی به آرامش محض برسیم؟ کِی سفر کنیم؟ کِی اتفاقات و حالات خوب جهان را تجربه کنیم؟! کِی فرصت کنیم دقایقی را به حال خودمان باشیم!؟ کِی بفهمیم رهایی یعنی چه؟ نفس کشیدن یعنی چه؟ زیستن یعنی چه؟ خسته هستم صبح میخونم 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 23 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2023 17 ساعت قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: مثل آدمیام که سالهاست نخوابیده! سالهاست که به حال خودم رها نبودهام و سالهاست که بیخیال نبودهام و سالهاست که آزادانه و بدون مسئولیت، کنج دنجی، آرام نیافتهام... سالهاست که به "عشق" فکر نکردهام و به احساسات و نیازهای طبیعی وجودم بهایی ندادهام و کسی را عمیقا دوست نداشتهام و چه میفهمد از جهان آنکس که به دوست داشتن فکر نمیکند و آزادانه به خلوتی پناه نمیبرد و رهایی و آرامش را مدتهاست که تجربه نکرده؟ خودمان را خفه کردهایم با مشغلهها و دویدنها و دائما در حال تلاش کردن و جنگیدنیم! پس کِی زندگی کنیم؟ کِی بدون هیچ فکر و مسئولیتی دستان عشق را بگیریم و کنج دنجی به آرامش محض برسیم؟ کِی سفر کنیم؟ کِی اتفاقات و حالات خوب جهان را تجربه کنیم؟! کِی فرصت کنیم دقایقی را به حال خودمان باشیم!؟ کِی بفهمیم رهایی یعنی چه؟ نفس کشیدن یعنی چه؟ زیستن یعنی چه؟ میاد آخر ی روزی نگران نباش---- 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kereshmeh ارسال شده در 23 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2023 این حال و کامل درک میکنم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 23 آبان، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2023 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: میاد آخر ی روزی نگران نباش---- تا آدم خودش نخاد هیچ اتفاقی نمیفته 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 23 آبان، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2023 1 ساعت قبل، Kereshmeh گفته است: این حال و کامل درک میکنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 23 آبان، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2023 22 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: عالی عزیزم❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 23 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2023 هم اکنون، ɑɍɛẕőǚ گفته است: تا آدم خودش نخاد هیچ اتفاقی نمیفته هیچ شکی به جملت نکن --- 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .