رفتن به مطلب

سر آشپز نارنجی🧡😏


Aftaabgardaan

ارسال های توصیه شده

به عنوان بانوی اول آشپزخونه امروز  ناهار استانبولی درست کردم.. دومین بار بود .. سری پیش خیلی بی نمک شده بود.. دستورمو در گوشتون میگم چون این دستور محرمانه (!) رو به کسی نگفتم.. 

 

دیگه برو بریم.. 

 

ابتدا یه بسته‌ گوشت رو میندازیم توی قابلمه ی نارنجی!شاید بینندگان عزیز بگن که کار درستی نیست گوشتی که یخش آب نشده رو همینطوری میندازیم توی قابلمه که باید بگم حرف شما متین .. اما کی گفته حالا همیشه باید کارمون درست باشه؟ بدو بنداز توی قابلمه که عجله داریم.. قابلمه نارنجی یادتون نره..

 

دو تا پیاز رو خلال میکنیم و میریزیم توی قابلمه .. ته استکان آب میریزیم .. ولش میکنیم به امان خدا ..هی بهش سر میزنیم و ته استکان آب قبلی که بخار شد دوباره ته استکان دیگه میریزیم .. پاپریکا .. پودر سیر .. دارچین .. نمک هم میزنیم و در قابلمه رو میذاریم و جدا ولش میکنیم به امان خدا و میریم دو تا سیب زمینی پوست میکنیم و میشوریم و مربع مربع میکنیم..دو سه تا گوجه رو هم مربع مربع میکنیم .. اگه توی یخچال قارچ هم داشتیم .. برمیداریم خرد میکنیم.. 

 

قابلمه ی نارنجی رو خالی میکنیم توی یه ظرف .. گوشت ها رو جدا میکنیم و آب کم و پیاز باقی مونده رو با گوشتکوب برقی له میکنیم.. من با پیاز مشکل دارم حرفیه؟ نمی‌خوام چشمم بهش بیافته توی غذا..

 

توی همون قابلمه یه ذره روغن میریزیم.. سیب زمینی رو تفت میدیم .. قارچ رو میریزیم روش و تفت میدیم.. گوجه رو میریزیم روش و تفت میدیم.. گوشت رو میریزیم و تفت میدیم و میخوریم می‌بینیم نمک داره؟ اگه نداشت که میزنیم و داشت هم .. رب میزنیم بهش و تفت میدیم .. یه خرده آب میزنیم بهش و اون پیاز کوبیده شده هم میریزیم داخل قابلمه .. زعفرون هم میزنیم .. شبیه خوراک بنظر میاد .. البته تا این مرحله!

 

بعد سه چهارتا پیمونه برنج رو میشوریم .. و با یه قاشق نمک میریزیم توی قابلمه .. درش رو میذاریم .. آبش کشیده شد کوپه میکنیم و تامام تامام .. .. زیرش رو کم میکنیم.. یه نیم ساعت پنجاه دقیقه ای دم میکشه و بعد .. نوش جونمون..

 

تا درودی دیگر بدرود .. اگه شفته شد هم طوری نیست .. استانبولی شفته اش خوشمزه تره اصلا!

 

آخر سر ظرف ها رو دسته بندی میکنیم و میشوریم.. 

 

به همین شکل تراپی امروز تموم شد ..! درمان نشدیم اما بهتر .. چرا..!:)

ویرایش شده توسط Aftaabgardaan
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...