Lotus ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 وقتی دستام خالی باشه، وقتی باشم عاشق تو غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم با تموم بی پناهی به تو تکیه داده بودم هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت 3 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 3 ساعت قبل، Lotus گفته است: وقتی دستام خالی باشه، وقتی باشم عاشق تو غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم با تموم بی پناهی به تو تکیه داده بودم هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت 2 2 نقل قول
Secret ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 3 ساعت قبل، Lotus گفته است: وقتی دستام خالی باشه، وقتی باشم عاشق تو دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم با تموم بی پناهی به تو تکیه داده بودم هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو عالی بود 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 3 ساعت قبل، Lotus گفته است: وقتی دستام خالی باشه، وقتی باشم عاشق تو غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم با تموم بی پناهی به تو تکیه داده بودم هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت دل نشین 2 2 نقل قول
Lotus ارسال شده در 17 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2023 2 ساعت قبل، Topaz گفته است: ⚘️ 2 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 17 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2023 1 ساعت قبل، Secret گفته است: غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو عالی بود قربانت عزیزم 3 نقل قول
Lotus ارسال شده در 17 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2023 ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: دل نشین ممنونم از نظر لطفت⚘️ 4 1 نقل قول
Secret ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 12 دقیقه قبل، Lotus گفته است: قربانت عزیزم خدا نکنه 1 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 10 ساعت قبل، Lotus گفته است: وقتی دستام خالی باشه، وقتی باشم عاشق تو غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم با تموم بی پناهی به تو تکیه داده بودم هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت عالی عزیزم❤ 1 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 17 آبان، 2023 ارسال شده در 17 آبان، 2023 12 ساعت قبل، Lotus گفته است: وقتی دستام خالی باشه، وقتی باشم عاشق تو غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم با تموم بی پناهی به تو تکیه داده بودم هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت عالی بود گل 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 18 آبان، 2023 ارسال شده در 18 آبان، 2023 21 ساعت قبل، Lotus گفته است: وقتی دستام خالی باشه، وقتی باشم عاشق تو غیر دل چیزی ندارم که بدونم لایق تو دلمو از مال دنیا به تو هدیه داده بودم با تموم بی پناهی به تو تکیه داده بودم هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت هر بلایی سرم اومد، همه زجری که کشیدم همه رو به جون خریدم ولی از تو نبریدم هر جا بودم با تو بودم، هرجا رفتم تورو دیدم تو سبک شدن تو رویا، همه جا به تو رسیدم اگه احساسمو کشتی، اگه از یاد منو بردی اگه رفتی بی تفاوت به غریبه سر سپردی بدون اینو که دل من، شده جادو به طلسمت یکی هست اینور دنیا که تو یادش مونده اسمت 1 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .