رفتن به مطلب

ژله فالوده با طعم انگور


Topaz

ارسال های توصیه شده

spacer.png

ژله فالوده با طعم انگور 

 

چهار بسته ژله انگور رو با ۶ لیوان اب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و ذرات ژله داخلش مشخص نباشه این رو کنار بذارید تا یکم خنک بشه 500 گرم رشته فالوده رو از آبش جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید دقت کنید نباید داخل فالوده تون آبلیمو باشه اگر رشته فالوده خشک دارید با اب و شکر پنج دقیقه بجوشونید تا نرم بشه و بعد به ژله اضافه کنید این مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو داخل یخچال قرار بدید 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...