Topaz ارسال شده در 16 آبان، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2023 ژله فالوده با طعم انگور چهار بسته ژله انگور رو با ۶ لیوان اب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملا شفاف بشه و ذرات ژله داخلش مشخص نباشه این رو کنار بذارید تا یکم خنک بشه 500 گرم رشته فالوده رو از آبش جدا کنید و به مواد بالا اضافه کنید دقت کنید نباید داخل فالوده تون آبلیمو باشه اگر رشته فالوده خشک دارید با اب و شکر پنج دقیقه بجوشونید تا نرم بشه و بعد به ژله اضافه کنید این مواد رو داخل قالب بریزید و قالب رو داخل یخچال قرار بدید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .