Lotus ارسال شده در 14 آبان، 2023 ارسال شده در 14 آبان، 2023 ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── من اگه خوردم زمین تو منو جمع کن مثل بچه ها منو نوازشم کن♫♪ سر به رو شونه هام نفس بزن که به صدای قلب تو بد عادتم چون واسه تو دریا شدم که ساحلم شی واسه تو شمع شدم پروانه ام شی♫♪ خودمو به هر دری واست زدم تا قلبتو نشونه رفتم مال من شی تو همش برو بیا قدم بزن جلو چشام یا بهم بگو کجایی راهو چشم بسته بیام♫♪ نه میذارم کسی دیگه ازم دورت کنه پاش بیوفته سر عشق تو از اون دیوونه ام وای چه حالی داریم امشب بیا باز تو دل شب بزنیم بیرون♫♪ خیره به چشای هم شیم صدای قلبامون باهم بشه میزون مثل الماسه دوتا چشات ندیدم هیچ موقع نگات جایی پرت شه♫♪ هر کسی بد تورو بخواد نمیخوام از جلو چشای من رد شه تو همش برو بیا قدم بزن جلو چشام یا بهم بگو کجایی راهو چشم بسته بیام♫♪ نه میذارم کسی دیگه ازم دورت کنه پاش بیوفته سر عشق تو از اون دیوونه ام ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ناصر زینعلی الماس 3 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 14 آبان، 2023 ارسال شده در 14 آبان، 2023 49 دقیقه قبل، Lotus گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── من اگه خوردم زمین تو منو جمع کن مثل بچه ها منو نوازشم کن♫♪ سر به رو شونه هام نفس بزن که به صدای قلب تو بد عادتم چون واسه تو دریا شدم که ساحلم شی واسه تو شمع شدم پروانه ام شی♫♪ خودمو به هر دری واست زدم تا قلبتو نشونه رفتم مال من شی تو همش برو بیا قدم بزن جلو چشام یا بهم بگو کجایی راهو چشم بسته بیام♫♪ نه میذارم کسی دیگه ازم دورت کنه پاش بیوفته سر عشق تو از اون دیوونه ام وای چه حالی داریم امشب بیا باز تو دل شب بزنیم بیرون♫♪ خیره به چشای هم شیم صدای قلبامون باهم بشه میزون مثل الماسه دوتا چشات ندیدم هیچ موقع نگات جایی پرت شه♫♪ هر کسی بد تورو بخواد نمیخوام از جلو چشای من رد شه تو همش برو بیا قدم بزن جلو چشام یا بهم بگو کجایی راهو چشم بسته بیام♫♪ نه میذارم کسی دیگه ازم دورت کنه پاش بیوفته سر عشق تو از اون دیوونه ام ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ناصر زینعلی الماس 2 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 14 آبان، 2023 ارسال شده در 14 آبان، 2023 ۱ ساعت قبل، Lotus گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── من اگه خوردم زمین تو منو جمع کن مثل بچه ها منو نوازشم کن♫♪ سر به رو شونه هام نفس بزن که به صدای قلب تو بد عادتم چون واسه تو دریا شدم که ساحلم شی واسه تو شمع شدم پروانه ام شی♫♪ خودمو به هر دری واست زدم تا قلبتو نشونه رفتم مال من شی تو همش برو بیا قدم بزن جلو چشام یا بهم بگو کجایی راهو چشم بسته بیام♫♪ نه میذارم کسی دیگه ازم دورت کنه پاش بیوفته سر عشق تو از اون دیوونه ام وای چه حالی داریم امشب بیا باز تو دل شب بزنیم بیرون♫♪ خیره به چشای هم شیم صدای قلبامون باهم بشه میزون مثل الماسه دوتا چشات ندیدم هیچ موقع نگات جایی پرت شه♫♪ هر کسی بد تورو بخواد نمیخوام از جلو چشای من رد شه تو همش برو بیا قدم بزن جلو چشام یا بهم بگو کجایی راهو چشم بسته بیام♫♪ نه میذارم کسی دیگه ازم دورت کنه پاش بیوفته سر عشق تو از اون دیوونه ام ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ناصر زینعلی الماس عالی 2 1 نقل قول
Secret ارسال شده در 14 آبان، 2023 ارسال شده در 14 آبان، 2023 1 ساعت قبل، Lotus گفته است: ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── من اگه خوردم زمین تو منو جمع کن مثل بچه ها منو نوازشم کن♫♪ سر به رو شونه هام نفس بزن که به صدای قلب تو بد عادتم چون واسه تو دریا شدم که ساحلم شی واسه تو شمع شدم پروانه ام شی♫♪ خودمو به هر دری واست زدم تا قلبتو نشونه رفتم مال من شی تو همش برو بیا قدم بزن جلو چشام یا بهم بگو کجایی راهو چشم بسته بیام♫♪ نه میذارم کسی دیگه ازم دورت کنه پاش بیوفته سر عشق تو از اون دیوونه ام وای چه حالی داریم امشب بیا باز تو دل شب بزنیم بیرون♫♪ خیره به چشای هم شیم صدای قلبامون باهم بشه میزون مثل الماسه دوتا چشات ندیدم هیچ موقع نگات جایی پرت شه♫♪ هر کسی بد تورو بخواد نمیخوام از جلو چشای من رد شه تو همش برو بیا قدم بزن جلو چشام یا بهم بگو کجایی راهو چشم بسته بیام♫♪ نه میذارم کسی دیگه ازم دورت کنه پاش بیوفته سر عشق تو از اون دیوونه ام ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ناصر زینعلی الماس 2 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 15 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۲۳ در 14:14، Topaz گفته است: در ۱۴۰۲/۵/۲۳ در 14:31، دل آرام گفته است: عالی ممنونم عزیزان 2 1 نقل قول
Lotus ارسال شده در 15 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۲۳ در 16:17، Secret گفته است: 3 نقل قول
Lotus ارسال شده در 15 آبان، 2023 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۲۳ در 17:13، نیلوفرآبی گفته است: عالی عزیزکم❤ فدات قشنگ من 3 1 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 15 آبان، 2023 ارسال شده در 15 آبان، 2023 1 ساعت قبل، Lotus گفته است: فدات قشنگ من نشی عزیزم بمونی برام 3 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .