رفتن به مطلب

طرز تهیه شیرینی_کنجدی


Topaz

ارسال های توصیه شده

spacer.png

🥧طرز تهیه شیرینی_کنجدی

🔸مواد لازم
▫️روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی) ۲۵۰ گرم
▫️پودر قند ۱۵۰ گرم 
▫️آرد ۴۰۰ گرم 
▫️کنجد خام ۷۰ گرم 
▫️تخم مرغ کامل  ۱ عدد 
▫️زرده تخم مرغ  ۱ عدد 

🥧دستور تهیه :
پودر قند و روغن را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن بزنید.اکنون تخم مرغ، زرده تخم مرغ و کنجد را به آن بیفزایید و دوباره کمی آن را هم بزنید.آرد را الک و آهسته آهسته آن را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید.خمیر حاصله را کمی ورز دهید و سپس آن را به کمک یک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
سینی فر را کمی چرب کنید.اکنون خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید و قالب‌های شیرینی را در سینی فر بچینید.فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.وقتی فر گرم شد سینی حاوی قالب‌های شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.پس از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج و کمی صبر کنید تا خنک شود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...