Topaz ارسال شده در 12 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 2022 طرز تهیه شیرینی_کنجدی مواد لازم روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی) ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم آرد ۴۰۰ گرم کنجد خام ۷۰ گرم تخم مرغ کامل ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ عدد دستور تهیه : پودر قند و روغن را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن بزنید.اکنون تخم مرغ، زرده تخم مرغ و کنجد را به آن بیفزایید و دوباره کمی آن را هم بزنید.آرد را الک و آهسته آهسته آن را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید.خمیر حاصله را کمی ورز دهید و سپس آن را به کمک یک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید. سینی فر را کمی چرب کنید.اکنون خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید و قالبهای شیرینی را در سینی فر بچینید.فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.وقتی فر گرم شد سینی حاوی قالبهای شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.پس از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج و کمی صبر کنید تا خنک شود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .