Topaz ارسال شده در 25 مهر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، 2023 هنگام شیرینی پزی اگه اگه میخوایید زرده و سفیده رو از هم جدا کنید میتونید از قیف استفاده کنید تخم مرج رو داخل قیف بشکنید سفیده خارج میشه و زرده داخل قیف میمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .