Miss nedaa ارسال شده در 15 مهر، 2023 ارسال شده در 15 مهر، 2023 راضـيم ... به هرچی اتفاق افتاد! که اگه خوب بود زندگیمو قشنگ کرد! و اگه بد بود من و ساخت ! مــديونم ... به همه ی آدم های زندگیم! که خوباشون بهترین حسا رو بهم دادن! و بداش بهترین درسا رو ! مــمنونم ... از زندگیم! که بهم یاد داد همه شبیه حرفاشون نیستن! و همیشه اونطوری که میخوام پیش نمیره ! 4 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 مهر، 2023 ارسال شده در 16 مهر، 2023 13 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: راضـيم ... به هرچی اتفاق افتاد! که اگه خوب بود زندگیمو قشنگ کرد! و اگه بد بود من و ساخت ! مــديونم ... به همه ی آدم های زندگیم! که خوباشون بهترین حسا رو بهم دادن! و بداش بهترین درسا رو ! مــمنونم ... از زندگیم! که بهم یاد داد همه شبیه حرفاشون نیستن! و همیشه اونطوری که میخوام پیش نمیره ! 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 16 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2023 40 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 16 مهر، 2023 ارسال شده در 16 مهر، 2023 2 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: تو چشمات نشینه شبنم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 22 مهر، 2023 ارسال شده در 22 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۲۴ در 17:05، Miss nedaa گفته است: راضـيم ... به هرچی اتفاق افتاد! که اگه خوب بود زندگیمو قشنگ کرد! و اگه بد بود من و ساخت ! مــديونم ... به همه ی آدم های زندگیم! که خوباشون بهترین حسا رو بهم دادن! و بداش بهترین درسا رو ! مــمنونم ... از زندگیم! که بهم یاد داد همه شبیه حرفاشون نیستن! و همیشه اونطوری که میخوام پیش نمیره ! 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 23 مهر، 2023 ارسال شده در 23 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۲۴ در 17:05، Miss nedaa گفته است: راضـيم ... به هرچی اتفاق افتاد! که اگه خوب بود زندگیمو قشنگ کرد! و اگه بد بود من و ساخت ! مــديونم ... به همه ی آدم های زندگیم! که خوباشون بهترین حسا رو بهم دادن! و بداش بهترین درسا رو ! مــمنونم ... از زندگیم! که بهم یاد داد همه شبیه حرفاشون نیستن! و همیشه اونطوری که میخوام پیش نمیره ! عالی 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 24 مهر، 2023 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۵/۱ در 00:38، دل آرام گفته است: 12 ساعت قبل، Topaz گفته است: عالی 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .