حسین138 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: ی ترشی انبه ریختم، عجب ترشی شده بخدا، با روغن زیتون با آدم حرف میزنه 1 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 10 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2023 ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: ی ترشی انبه ریختم، عجب ترشی شده بخدا، با روغن زیتون با آدم حرف میزنه حداقل عکس و دستورش رو له اشتراک بزارین 1 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 1 ساعت قبل، Topaz گفته است: حداقل عکس و دستورش رو له اشتراک بزارین بخدا برا عکس فرستادم ی کم سختمه، وگرنه خیلی جاها میرم اگه بفرستم لذت بخشه دستور درست کردنش هم ب دو صورته، یکی نصف کنی از هم البته انبه نارس هست ها سبز رنگه، یا بصورت چطور بگم بصورت هندونه چطور چاچ می کنن ب همون صورت خورد میکنن، هسته وسطش باید خارج بشه مغز اصلی، بعد ی هسته دیگه روش هست اون باید باشه، ی کم روغن زیتون با فرچه بزن ب همش با سیاه دانه، بعد هم خیلی هم سرکه اضافه بشه، دقت کنید خیلی کم سرکه باشه، اگه زیاد باشه زود لح میشه، ترشی هست که زود جا میاد، امید وا ر هستم مطلب رو رسونده باشم مغز اصلی هم من ریختم تو سرکه ی رنگ خاص شد مثل، نیلی یا بنفش در آمد، خیلی تلخ هست ولی ریختم دور 1 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 10 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2023 (ویرایش شده) ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: بخدا برا عکس فرستادم ی کم سختمه، وگرنه خیلی جاها میرم اگه بفرستم لذت بخشه دستور درست کردنش هم ب دو صورته، یکی نصف کنی از هم البته انبه نارس هست ها سبز رنگه، یا بصورت چطور بگم بصورت هندونه چطور چاچ می کنن ب همون صورت خورد میکنن، هسته وسطش باید خارج بشه مغز اصلی، بعد ی هسته دیگه روش هست اون باید باشه، ی کم روغن زیتون با فرچه بزن ب همش با سیاه دانه، بعد هم خیلی هم سرکه اضافه بشه، دقت کنید خیلی کم سرکه باشه، اگه زیاد باشه زود لح میشه، ترشی هست که زود جا میاد، امید وا ر هستم مطلب رو رسونده باشم مغز اصلی هم من ریختم تو سرکه ی رنگ خاص شد مثل، نیلی یا بنفش در آمد، خیلی تلخ هست ولی ریختم دور ممنون حداقل اسم مکان رو بگین سرچ می کنیم ویرایش شده 10 شهریور، 2023 توسط Topaz 1 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 ارسال شده در 10 شهریور، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: ممنون حداقل اسم مکان رو بگین سرچ می کنیم حتما چشم، چند روز پیش عسلويه بودم، ی دریاچه هست قبل از فیروز آباد، در اصل دریاچه پشت سد هست ببین چیزی هست تو گوگل از جم که خارج میشی ی گردنه سنگین هست، همین طور که داری میری بالا یهو نگاه میکنی دریا با کشتی ها جلوت سبز میشه دقیق میشه سیراف خیلی منظره زیبایی هست 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 10 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 10 شهریور، 2023 3 ساعت قبل، حسین138 گفته است: حتما چشم، چند روز پیش عسلويه بودم، ی دریاچه هست قبل از فیروز آباد، در اصل دریاچه پشت سد هست ببین چیزی هست تو گوگل از جم که خارج میشی ی گردنه سنگین هست، همین طور که داری میری بالا یهو نگاه میکنی دریا با کشتی ها جلوت سبز میشه دقیق میشه سیراف خیلی منظره زیبایی هست دریاچه سد تنگاب منظورتون این منظره ست ؟ @حسین138 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 12 شهریور، 2023 ارسال شده در 12 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۲۱ در 03:20، Topaz گفته است: دریاچه سد تنگاب منظورتون این منظره ست ؟ @حسین138 سلام اره، خیلی جای زیبایی هست، این عکس الان از تو جاده بالا سرش گرفته شده 1 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .