حسین138 ارسال شده در 8 شهریور، 2023 ارسال شده در 8 شهریور، 2023 منم آن گبر دیرینه، که بتخانه بنا کردم شدم بر بام بختانه، درین عالم خدا کردم صدای کفر در دادم شما را، ای مسلمانان که من آن کهنه بتها را دگرباره جلا کردم از آن مادر که من زادم، دگرباره شدم جفتش از آنم گبر می خوانند که با مادر زنا کردم ب بکری زادم از مادر، از آن عیسی م می خوانند که من این شیر مادر را، دگرباره غذا کردم اگر عطار مسکین را در این گبری بسوزانند گوا باشد که مردان، که من خود را فنا کردم (تنها عشق حقیقت دارد)دکتر برایان ال، وایس ترجمه زهره زاهدی 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 8 شهریور، 2023 ارسال شده در 8 شهریور، 2023 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: منم آن گبر دیرینه، که بتخانه بنا کردم شدم بر بام بختانه، درین عالم خدا کردم صدای کفر در دادم شما را، ای مسلمانان که من آن کهنه بتها را دگرباره جلا کردم از آن مادر که من زادم، دگرباره شدم جفتش از آنم گبر می خوانند که با مادر زنا کردم ب بکری زادم از مادر، از آن عیسی م می خوانند که من این شیر مادر را، دگرباره غذا کردم اگر عطار مسکین را در این گبری بسوزانند گوا باشد که مردان، که من خود را فنا کردم (تنها عشق حقیقت دارد)دکتر برایان ال، وایس ترجمه زهره زاهدی 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 30 شهریور، 2023 ارسال شده در 30 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۸ در 10:22، حسین138 گفته است: منم آن گبر دیرینه، که بتخانه بنا کردم شدم بر بام بختانه، درین عالم خدا کردم صدای کفر در دادم شما را، ای مسلمانان که من آن کهنه بتها را دگرباره جلا کردم از آن مادر که من زادم، دگرباره شدم جفتش از آنم گبر می خوانند که با مادر زنا کردم ب بکری زادم از مادر، از آن عیسی م می خوانند که من این شیر مادر را، دگرباره غذا کردم اگر عطار مسکین را در این گبری بسوزانند گوا باشد که مردان، که من خود را فنا کردم (تنها عشق حقیقت دارد)دکتر برایان ال، وایس ترجمه زهره زاهدی عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .