Topaz ارسال شده در 1 شهریور، 2023 ارسال شده در 1 شهریور، 2023 يك ايده ژله_ای از ليمو و يا گريپ فروت استفاده كنيد نصف و داخلشونو خالی كنيد و با ژله قرمز رنگ پرش كنيد و بذاريد يخچال تا كاملا ببنده فقط يادتون باشه ژله رو غليظتر درست كنيد يعنی بجای دو ليوان آب،يك بسته ژله رو با يك و يك سوم ليوان آب خووووووب حل كنيد 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 3 شهریور، 2023 ارسال شده در 3 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۱ در 10:37، Topaz گفته است: يك ايده ژله_ای از ليمو و يا گريپ فروت استفاده كنيد نصف و داخلشونو خالی كنيد و با ژله قرمز رنگ پرش كنيد و بذاريد يخچال تا كاملا ببنده فقط يادتون باشه ژله رو غليظتر درست كنيد يعنی بجای دو ليوان آب،يك بسته ژله رو با يك و يك سوم ليوان آب خووووووب حل كنيد چ خوجملهچرا من بعضی از پستارو نمیبینم الان دیدم 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 26 شهریور، 2023 ارسال شده در 26 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۱ در 10:37، Topaz گفته است: يك ايده ژله_ای از ليمو و يا گريپ فروت استفاده كنيد نصف و داخلشونو خالی كنيد و با ژله قرمز رنگ پرش كنيد و بذاريد يخچال تا كاملا ببنده فقط يادتون باشه ژله رو غليظتر درست كنيد يعنی بجای دو ليوان آب،يك بسته ژله رو با يك و يك سوم ليوان آب خووووووب حل كنيد من از قبل درست کردم از این مدل ژله ها خیلی کیوت هستن موقعه سرو ی پست میزنم میزارم عکس اونایی ک درست کردم نقل قول
دل آرام ارسال شده در 26 شهریور، 2023 ارسال شده در 26 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۳ در 13:06، Miss nedaa گفته است: چ خوجملهچرا من بعضی از پستارو نمیبینم الان دیدم مثل من نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .