Topaz ارسال شده در 31 مرداد، 2023 ارسال شده در 31 مرداد، 2023 باورهای اشتباهی که نابودت میکنن •| من باید در رقابت با دیگران برنده باشم •| من به هر قیمتی باید موفق بشم •| من هرگز نباید اشتباه کنم •| مردم باید طبق انتظارات من زندگی کنن •| مردم باید به روش من رفتار کنن •| زندگی باید عادلانه و منصفانه باشه •| هیچکس نباید به من نه بگه 1 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۰ در 11:35، Topaz گفته است: باورهای اشتباهی که نابودت میکنن •| من باید در رقابت با دیگران برنده باشم •| من به هر قیمتی باید موفق بشم •| من هرگز نباید اشتباه کنم •| مردم باید طبق انتظارات من زندگی کنن •| مردم باید به روش من رفتار کنن •| زندگی باید عادلانه و منصفانه باشه •| هیچکس نباید به من نه بگه نقل قول
حسین138 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 ارسال شده در 2 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۰ در 11:35، Topaz گفته است: باورهای اشتباهی که نابودت میکنن •| من باید در رقابت با دیگران برنده باشم •| من به هر قیمتی باید موفق بشم •| من هرگز نباید اشتباه کنم •| مردم باید طبق انتظارات من زندگی کنن •| مردم باید به روش من رفتار کنن •| زندگی باید عادلانه و منصفانه باشه •| هیچکس نباید به من نه بگه ضد و نقیض هست نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .