Miss nedaa ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ♡ₘᵢₛₛ ₙₑdₐ♡ تعاریف زیادی از عشق وجود داره ولی ؛ واقعی ترینش اینه که : ” اگه دوست داشته باشم برات صبوری میکنم “ پذیرا میشوم مهر تو را از جان هم اکنون باز میگویم میان انجمن با تو وفادار تو خواهم بود، در هر لحظه، در هر جا، برای زیستن با تو تو هم با من چنان با مهر پیمان کن که من با تو! ۰ 4 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: ♡ₘᵢₛₛ ₙₑdₐ♡ تعاریف زیادی از عشق وجود داره ولی ؛ واقعی ترینش اینه که : ” اگه دوست داشته باشم برات صبوری میکنم “ پذیرا میشوم مهر تو را از جان هم اکنون باز میگویم میان انجمن با تو وفادار تو خواهم بود، در هر لحظه، در هر جا، برای زیستن با تو تو هم با من چنان با مهر پیمان کن که من با تو! ۰ سلام صبح شمو هم بخیر ان شالله که روز خوبی شروع کرده باشی 1 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 30 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سلام صبح شمو هم بخیر ان شالله که روز خوبی شروع کرده باشی سلام ممنون همچنین شما 1 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 30 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم❤❤ عشقی 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 29 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: ♡ₘᵢₛₛ ₙₑdₐ♡ تعاریف زیادی از عشق وجود داره ولی ؛ واقعی ترینش اینه که : ” اگه دوست داشته باشم برات صبوری میکنم “ پذیرا میشوم مهر تو را از جان هم اکنون باز میگویم میان انجمن با تو وفادار تو خواهم بود، در هر لحظه، در هر جا، برای زیستن با تو تو هم با من چنان با مهر پیمان کن که من با تو! ۰ سلام گلم صبحت بخیر و شادی 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 30 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2023 8 دقیقه قبل، Topaz گفته است: سلام گلم صبحت بخیر و شادی همچنین گلم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .