Miss nedaa ارسال شده در 28 مرداد، 2023 ارسال شده در 28 مرداد، 2023 (ویرایش شده) منو یادت نره ها من همونم که با حرفاش و صداش خوابت میبره ها... همون عاشق خسته دیروزم منو یادت نره ها... تو دلیلشی عشقم تا حالا اگه من موندم سرپا... نگاه چشمام تره ها من الان توی فکر چشاتم تو به چی داری فکر میکنی... از الان تا باقیه عمرتو باید به خودم تکیه کنی... میمیرم اگه گریه کنی تو دلم جز عشق تو نیست... حتی ترکیب صد تا ستارم به قشنگی چشم تو نیست ویرایش شده 28 مرداد، 2023 توسط Miss nedaa 2 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 28 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2023 8 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: چه قشنگه این آهنگ مرسی از حسن سلیقت عزیزم فدات شم عزیز دلم 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 28 مرداد، 2023 ارسال شده در 28 مرداد، 2023 28 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: منو یادت نره ها من همونم که با حرفاش و صداش خوابت میبره ها... همون عاشق خسته دیروزم منو یادت نره ها... تو دلیلشی عشقم تا حالا اگه من موندم سرپا... نگاه چشمام تره ها من الان توی فکر چشاتم تو به چی داری فکر میکنی... از الان تا باقیه عمرتو باید به خودم تکیه کنی... میمیرم اگه گریه کنی تو دلم جز عشق تو نیست... حتی ترکیب صد تا ستارم به قشنگی چشم تو نیست 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 28 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2023 6 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نشی گلم تنت سلامت❤❤ همچنین نیلوفرجون 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 ارسال شده در 28 مرداد، 2023 5 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: منو یادت نره ها من همونم که با حرفاش و صداش خوابت میبره ها... همون عاشق خسته دیروزم منو یادت نره ها... تو دلیلشی عشقم تا حالا اگه من موندم سرپا... نگاه چشمام تره ها من الان توی فکر چشاتم تو به چی داری فکر میکنی... از الان تا باقیه عمرتو باید به خودم تکیه کنی... میمیرم اگه گریه کنی تو دلم جز عشق تو نیست... حتی ترکیب صد تا ستارم به قشنگی چشم تو نیست عالیه عزیزم 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 29 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2023 8 ساعت قبل، دل آرام گفته است: عالیه عزیزم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .