Topaz ارسال شده در 27 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2023 برای بلانچ کردن سبزیجات آب رو جوش میاریم کمی نمک بهش اضافه میکنیم و سبزیجات رو میریزیم توش یکی دو جوش خورد آبکش کرده و توی ظرف حاوی آب و یخ میریزیم بعد چند دقیقه آبکش میکنیم و آمادس برای فریز شدن .... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .