رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

ترفند آشپزی 

از بین بردن چربی: چند قطعه یخ در سوپ یا آش بریزید به راحتی می بینید که ذرات چربی روی غذا قابل جمع کردن با قاشق می باشند. این به دلیل یخ بستن چربی ها در ناحیه سرد ایجاد شده اطراف یخ می باشد ....

پوست کندن زنجفیل: پوست زنجفیل را با قاشق چایخوری بکنید‌. لبه قاشق به اندازه کافی تیز بوده و راحت تر و سریع تر از چاقو عمل می کند ....

 

  • 1 ماه بعد...
ارسال شده در
در ۱۴۰۲/۳/۲ در 23:03، Topaz گفته است:

ترفند آشپزی 

از بین بردن چربی: چند قطعه یخ در سوپ یا آش بریزید به راحتی می بینید که ذرات چربی روی غذا قابل جمع کردن با قاشق می باشند. این به دلیل یخ بستن چربی ها در ناحیه سرد ایجاد شده اطراف یخ می باشد ....

پوست کندن زنجفیل: پوست زنجفیل را با قاشق چایخوری بکنید‌. لبه قاشق به اندازه کافی تیز بوده و راحت تر و سریع تر از چاقو عمل می کند ....

 

چ خوب سپاس

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...