Topaz ارسال شده در 23 مرداد، 2023 ارسال شده در 23 مرداد، 2023 ترفند آشپزی از بین بردن چربی: چند قطعه یخ در سوپ یا آش بریزید به راحتی می بینید که ذرات چربی روی غذا قابل جمع کردن با قاشق می باشند. این به دلیل یخ بستن چربی ها در ناحیه سرد ایجاد شده اطراف یخ می باشد .... پوست کندن زنجفیل: پوست زنجفیل را با قاشق چایخوری بکنید. لبه قاشق به اندازه کافی تیز بوده و راحت تر و سریع تر از چاقو عمل می کند .... 2 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 21 مهر، 2023 ارسال شده در 21 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۲ در 23:03، Topaz گفته است: ترفند آشپزی از بین بردن چربی: چند قطعه یخ در سوپ یا آش بریزید به راحتی می بینید که ذرات چربی روی غذا قابل جمع کردن با قاشق می باشند. این به دلیل یخ بستن چربی ها در ناحیه سرد ایجاد شده اطراف یخ می باشد .... پوست کندن زنجفیل: پوست زنجفیل را با قاشق چایخوری بکنید. لبه قاشق به اندازه کافی تیز بوده و راحت تر و سریع تر از چاقو عمل می کند .... چ خوب سپاس نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .