رفتن به مطلب

بستنی آلبالویی


Topaz

ارسال های توصیه شده

 

بستنی آلبالویی

۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۲۰۰ میلی لیتر خامه ۱ ق م ثعلب ۳۰۰ گرم آلبالو بدون هسته نصف ق چ وانیل

شیر را در قابلمه بریزید شکر خامه و ثعلب را به آن اضافه کنید هم بزنید و روی اجاق بگذارید به مدت نیم ساعت در حالی که با ملاقه مخلوط میکنید شیر را بجوشانید آخر سر وانیل و آلبالو میکس شده را اضافه کنید ۲ دقیقه ی دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید مواد را در یک ظرف مناسب فریزر بریزید اجازه دهید سرد شود بعد از سرد شدن در فریزر بگذارید هر یک ساعت از فریزر خارج کنید هم بزنید دوباره داخل فریزر بگذارید این کار را ۴ بار تکرار کنید و در نهایت بگذارید در فریزر بماند تا کاملا یخ بزند به نحو دلخواه سرو کنید..

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۲/۳/۲ در 17:17، Topaz گفته است:

 

بستنی آلبالویی

۱ لیتر شیر ۱ لیوان شکر ۲۰۰ میلی لیتر خامه ۱ ق م ثعلب ۳۰۰ گرم آلبالو بدون هسته نصف ق چ وانیل

شیر را در قابلمه بریزید شکر خامه و ثعلب را به آن اضافه کنید هم بزنید و روی اجاق بگذارید به مدت نیم ساعت در حالی که با ملاقه مخلوط میکنید شیر را بجوشانید آخر سر وانیل و آلبالو میکس شده را اضافه کنید ۲ دقیقه ی دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید مواد را در یک ظرف مناسب فریزر بریزید اجازه دهید سرد شود بعد از سرد شدن در فریزر بگذارید هر یک ساعت از فریزر خارج کنید هم بزنید دوباره داخل فریزر بگذارید این کار را ۴ بار تکرار کنید و در نهایت بگذارید در فریزر بماند تا کاملا یخ بزند به نحو دلخواه سرو کنید..

🤤👍🏼👍🏼👌🏼

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...