فریحا ارسال شده در 23 مرداد، 2023 ارسال شده در 23 مرداد، 2023 ⚘✤آخر یک نفر خسته و تنها ماند ⚘✤آخر بغض من پیش دلت جا ماند بی تو آدم سابق نشدم من دگر عاشق نشدم بردی هوای مرا ⚘✤حیف که ماجرای هم نشدیم ما ⚘✤برای هم نشدیم بردی تو جان مرا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا به تقاص کدام کار من شده است غم تو یار من چه خزان بدی بهار من ⚘✤نکند ببری از یادم چه کنم ندهی ⚘✤بر بادم گر تو رسی به فریادم پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا 2 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 23 مرداد، 2023 ارسال شده در 23 مرداد، 2023 8 دقیقه قبل، فریحا گفته است: ⚘✤آخر یک نفر خسته و تنها ماند ⚘✤آخر بغض من پیش دلت جا ماند بی تو آدم سابق نشدم من دگر عاشق نشدم بردی هوای مرا ⚘✤حیف که ماجرای هم نشدیم ما ⚘✤برای هم نشدیم بردی تو جان مرا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا به تقاص کدام کار من شده است غم تو یار من چه خزان بدی بهار من ⚘✤نکند ببری از یادم چه کنم ندهی ⚘✤بر بادم گر تو رسی به فریادم پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا عالی 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 23 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2023 3 دقیقه قبل، Topaz گفته است: عالی مرسی گل فدات 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 23 مرداد، 2023 ارسال شده در 23 مرداد، 2023 54 دقیقه قبل، فریحا گفته است: ⚘✤آخر یک نفر خسته و تنها ماند ⚘✤آخر بغض من پیش دلت جا ماند بی تو آدم سابق نشدم من دگر عاشق نشدم بردی هوای مرا ⚘✤حیف که ماجرای هم نشدیم ما ⚘✤برای هم نشدیم بردی تو جان مرا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا به تقاص کدام کار من شده است غم تو یار من چه خزان بدی بهار من ⚘✤نکند ببری از یادم چه کنم ندهی ⚘✤بر بادم گر تو رسی به فریادم پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا پر پر کردم گل باغ غرورم را تا در دستان تو باشد دل تنها ⚘✤چنان کشتی دل غرق نگاهت شد ⚘✤که رفت از یاد من غمهای این دنیا 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 23 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 23 مرداد، 2023 11 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .