Secret ارسال شده در 21 مرداد، 2023 ارسال شده در 21 مرداد، 2023 ♪♪♫♫♪♪♯ یجوری بعد تو تنها شدم که به هر آینده ای بی اعتمادم بدون تو فقط دیروزمو نه ، تمام عمرمو از دست دادم♪♪♫♫♪♪♯ کنارم هرکسی غیر از تو باشه فقط هم صحبت دیوونگیمه تو تا وقتی تو قلب من نمیری چه فرقی داره کی تو زندگیمه تمام فکر من شده منی که از تو خالیم♪♪♫♫♪♪♯ اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ ♪♪♫♫♪♪♯ نفس که میکشم حالم خرابه چقدر دلتنگی و طاقت بیارم نه اینکه فکر کنی تو فکر مرگم توان زندگی کردن ندارم♪♪♫♫♪♪♯ تمام فکر من شده منی که از تو خالیم اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی♪♪♫♫♪♪♯ به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری تنهایی 4 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 21 مرداد، 2023 ارسال شده در 21 مرداد، 2023 (ویرایش شده) 22 دقیقه قبل، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ یجوری بعد تو تنها شدم که به هر آینده ای بی اعتمادم بدون تو فقط دیروزمو نه ، تمام عمرمو از دست دادم♪♪♫♫♪♪♯ کنارم هرکسی غیر از تو باشه فقط هم صحبت دیوونگیمه تو تا وقتی تو قلب من نمیری چه فرقی داره کی تو زندگیمه تمام فکر من شده منی که از تو خالیم♪♪♫♫♪♪♯ اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ ♪♪♫♫♪♪♯ نفس که میکشم حالم خرابه چقدر دلتنگی و طاقت بیارم نه اینکه فکر کنی تو فکر مرگم توان زندگی کردن ندارم♪♪♫♫♪♪♯ تمام فکر من شده منی که از تو خالیم اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی♪♪♫♫♪♪♯ به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری تنهایی عالی آهنگ عصرانه ویرایش شده 21 مرداد، 2023 توسط Topaz 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 21 مرداد، 2023 ارسال شده در 21 مرداد، 2023 26 دقیقه قبل، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ یجوری بعد تو تنها شدم که به هر آینده ای بی اعتمادم بدون تو فقط دیروزمو نه ، تمام عمرمو از دست دادم♪♪♫♫♪♪♯ کنارم هرکسی غیر از تو باشه فقط هم صحبت دیوونگیمه تو تا وقتی تو قلب من نمیری چه فرقی داره کی تو زندگیمه تمام فکر من شده منی که از تو خالیم♪♪♫♫♪♪♯ اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ ♪♪♫♫♪♪♯ نفس که میکشم حالم خرابه چقدر دلتنگی و طاقت بیارم نه اینکه فکر کنی تو فکر مرگم توان زندگی کردن ندارم♪♪♫♫♪♪♯ تمام فکر من شده منی که از تو خالیم اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی♪♪♫♫♪♪♯ به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری تنهایی یاد جاده، طبس خور و بيابانك میفتم 2 1 نقل قول
Secret ارسال شده در 21 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2023 7 ساعت قبل، Topaz گفته است: عالی آهنگ عصرانه آهنگ آخر شب ربطی به زمان خاصی نداره یسری آهنگایی ک ریتمشون آرومه تو تنهایی مخصوصا آخر شب اگه گوش بدی بیشتر درکش میکنی یا به اصطلاح بهترین زمان شنیدنش اون موقعه س واسه همین بهش میگن آهنگ آخر شب 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 21 مرداد، 2023 ارسال شده در 21 مرداد، 2023 39 دقیقه قبل، Secret گفته است: آهنگ آخر شب ربطی به زمان خاصی نداره یسری آهنگایی ک ریتمشون آرومه تو تنهایی مخصوصا آخر شب اگه گوش بدی بیشتر درکش میکنی یا به اصطلاح بهترین زمان شنیدنش اون موقعه س واسه همین بهش میگن آهنگ آخر شب چقدر جدی و قاطعانه در حد شوخی بود 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 21 مرداد، 2023 ارسال شده در 21 مرداد، 2023 9 ساعت قبل، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ یجوری بعد تو تنها شدم که به هر آینده ای بی اعتمادم بدون تو فقط دیروزمو نه ، تمام عمرمو از دست دادم♪♪♫♫♪♪♯ کنارم هرکسی غیر از تو باشه فقط هم صحبت دیوونگیمه تو تا وقتی تو قلب من نمیری چه فرقی داره کی تو زندگیمه تمام فکر من شده منی که از تو خالیم♪♪♫♫♪♪♯ اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ ♪♪♫♫♪♪♯ نفس که میکشم حالم خرابه چقدر دلتنگی و طاقت بیارم نه اینکه فکر کنی تو فکر مرگم توان زندگی کردن ندارم♪♪♫♫♪♪♯ تمام فکر من شده منی که از تو خالیم اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی♪♪♫♫♪♪♯ به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری تنهایی واسع من چرا پلی نشد 1 نقل قول
Secret ارسال شده در 22 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 22 مرداد، 2023 26 دقیقه قبل، فریحا گفته است: واسع من چرا پلی نشد بدون فیلتر پلی کن 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 22 مرداد، 2023 ارسال شده در 22 مرداد، 2023 14 ساعت قبل، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ یجوری بعد تو تنها شدم که به هر آینده ای بی اعتمادم بدون تو فقط دیروزمو نه ، تمام عمرمو از دست دادم♪♪♫♫♪♪♯ کنارم هرکسی غیر از تو باشه فقط هم صحبت دیوونگیمه تو تا وقتی تو قلب من نمیری چه فرقی داره کی تو زندگیمه تمام فکر من شده منی که از تو خالیم♪♪♫♫♪♪♯ اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ ♪♪♫♫♪♪♯ نفس که میکشم حالم خرابه چقدر دلتنگی و طاقت بیارم نه اینکه فکر کنی تو فکر مرگم توان زندگی کردن ندارم♪♪♫♫♪♪♯ تمام فکر من شده منی که از تو خالیم اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی♪♪♫♫♪♪♯ به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری تنهایی 1 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 22 مرداد، 2023 ارسال شده در 22 مرداد، 2023 6 ساعت قبل، Secret گفته است: بدون فیلتر پلی کن چشم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 22 مرداد، 2023 ارسال شده در 22 مرداد، 2023 21 ساعت قبل، Secret گفته است: ♪♪♫♫♪♪♯ یجوری بعد تو تنها شدم که به هر آینده ای بی اعتمادم بدون تو فقط دیروزمو نه ، تمام عمرمو از دست دادم♪♪♫♫♪♪♯ کنارم هرکسی غیر از تو باشه فقط هم صحبت دیوونگیمه تو تا وقتی تو قلب من نمیری چه فرقی داره کی تو زندگیمه تمام فکر من شده منی که از تو خالیم♪♪♫♫♪♪♯ اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ ♪♪♫♫♪♪♯ نفس که میکشم حالم خرابه چقدر دلتنگی و طاقت بیارم نه اینکه فکر کنی تو فکر مرگم توان زندگی کردن ندارم♪♪♫♫♪♪♯ تمام فکر من شده منی که از تو خالیم اگه یه لحظه با کسی ببینمت چه حالیم اگه بدون عشق من کنار هرکسی خوشی♪♪♫♫♪♪♯ به حرمت گذشتمون چرا منو نمیکشی ♪♪♫♫♪♪♯ احسان خواجه امیری تنهایی مثل همیشه عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .