فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 خواستنه تو نه عشقو نه عادته دیدن تو به حرمت زیارته اما می خوام تو دست های تو گم بشم فنا شدن درتو برام نهایته نیاز تو چراغ خون منه هرجا باشی چراغه خونت روشنه یادت باشه حتی اگر من نباشم یکی تورو توخونه فریاد می زنه بیخود با تو بودنم مست بتو رسیدنم مست تر ازروح شراب خراب عشق تو منم خواستنه تو نه عشقو نه عادته دیدن تو به حرمت زیارته اما می خوام تو دستهای تو گم بشم فنا شدن در تو برام نهایته ازت می خوام حتی اگه پشت هزار تا کوه باشی یادت باشه چراغه خونمون واسه تو روشنه حتی اگه من نباشم چراغش توو خونمون تا تو بیای همیشه سوسو میزنه حرف های من زمزمه یه خواهشه نه التماس نه خواهش نوازشه فقط تویی حرف همه وجود من وقته دعا زمزمه سجود من اگر بخوام حتی اگه اونور لحظه ها بری یادت باشه چراغه خونمون واسه تو روشنه حتی اگه من نباشم چراغش توو خونمون تا توبیای همیشه سو سو می زنه نیاز تو چراغ خونه منه هرجا باشی چراغ خونت روشنه یادت باشه حتی اگر من نباشم یکی تورو تو خونه فریاد می زنه 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 19 دقیقه قبل، فریحا گفته است: خواستنه تو نه عشقو نه عادته دیدن تو به حرمت زیارته اما می خوام تو دست های تو گم بشم فنا شدن درتو برام نهایته نیاز تو چراغ خون منه هرجا باشی چراغه خونت روشنه یادت باشه حتی اگر من نباشم یکی تورو توخونه فریاد می زنه بیخود با تو بودنم مست بتو رسیدنم مست تر ازروح شراب خراب عشق تو منم خواستنه تو نه عشقو نه عادته دیدن تو به حرمت زیارته اما می خوام تو دستهای تو گم بشم فنا شدن در تو برام نهایته ازت می خوام حتی اگه پشت هزار تا کوه باشی یادت باشه چراغه خونمون واسه تو روشنه حتی اگه من نباشم چراغش توو خونمون تا تو بیای همیشه سوسو میزنه حرف های من زمزمه یه خواهشه نه التماس نه خواهش نوازشه فقط تویی حرف همه وجود من وقته دعا زمزمه سجود من اگر بخوام حتی اگه اونور لحظه ها بری یادت باشه چراغه خونمون واسه تو روشنه حتی اگه من نباشم چراغش توو خونمون تا توبیای همیشه سو سو می زنه نیاز تو چراغ خونه منه هرجا باشی چراغ خونت روشنه یادت باشه حتی اگر من نباشم یکی تورو تو خونه فریاد می زنه عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، Topaz گفته است: عالی فدات عزیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 23 دقیقه قبل، فریحا گفته است: خواستنه تو نه عشقو نه عادته دیدن تو به حرمت زیارته اما می خوام تو دست های تو گم بشم فنا شدن درتو برام نهایته نیاز تو چراغ خون منه هرجا باشی چراغه خونت روشنه یادت باشه حتی اگر من نباشم یکی تورو توخونه فریاد می زنه بیخود با تو بودنم مست بتو رسیدنم مست تر ازروح شراب خراب عشق تو منم خواستنه تو نه عشقو نه عادته دیدن تو به حرمت زیارته اما می خوام تو دستهای تو گم بشم فنا شدن در تو برام نهایته ازت می خوام حتی اگه پشت هزار تا کوه باشی یادت باشه چراغه خونمون واسه تو روشنه حتی اگه من نباشم چراغش توو خونمون تا تو بیای همیشه سوسو میزنه حرف های من زمزمه یه خواهشه نه التماس نه خواهش نوازشه فقط تویی حرف همه وجود من وقته دعا زمزمه سجود من اگر بخوام حتی اگه اونور لحظه ها بری یادت باشه چراغه خونمون واسه تو روشنه حتی اگه من نباشم چراغش توو خونمون تا توبیای همیشه سو سو می زنه نیاز تو چراغ خونه منه هرجا باشی چراغ خونت روشنه یادت باشه حتی اگر من نباشم یکی تورو تو خونه فریاد می زنه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 عالی گل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .