فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 دوباره دلم واسه غربت چشات تنگه دوباره این دل دیونه واست دل تنگه وقت ازتو خوندنه ستاره ترانه هام اسمه تو برای من قشنگترین آهنگه بیتو یک پرنده اسیر بی پروازم باتو اما میرسم به قله آوازم اگه تا آخره این ترانه بامن باشی واسه تو سقفی از آهنگو صدا می سازم با یک چشمک دوباره من و زنده کن ستاره نذار ازنفس بیافتم تویی تنها راه چاره آی ستاره آی ستاره بیتو شب نوری نداره این ترانه تاهمیشه تورو یاده من میاره تویی که عشقمو ازنگاه من می خونی توییکه توو تپش ترانه هام پنهونی توییکه همنفس همیشه آوازی تویی که آخر قصه منو میدونی اگه کوچه صدام یه کوچه باریکه اگه خونه ام بی چراغه چشمه تو تاریکه می دونم آخر قصه می رسی به داد من لحظه یکی شدن تو آینه ها نزدیکه 3 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 7 دقیقه قبل، فریحا گفته است: دوباره دلم واسه غربت چشات تنگه دوباره این دل دیونه واست دل تنگه وقت ازتو خوندنه ستاره ترانه هام اسمه تو برای من قشنگترین آهنگه بیتو یک پرنده اسیر بی پروازم باتو اما میرسم به قله آوازم اگه تا آخره این ترانه بامن باشی واسه تو سقفی از آهنگو صدا می سازم با یک چشمک دوباره من و زنده کن ستاره نذار ازنفس بیافتم تویی تنها راه چاره آی ستاره آی ستاره بیتو شب نوری نداره این ترانه تاهمیشه تورو یاده من میاره تویی که عشقمو ازنگاه من می خونی توییکه توو تپش ترانه هام پنهونی توییکه همنفس همیشه آوازی تویی که آخر قصه منو میدونی اگه کوچه صدام یه کوچه باریکه اگه خونه ام بی چراغه چشمه تو تاریکه می دونم آخر قصه می رسی به داد من لحظه یکی شدن تو آینه ها نزدیکه ممنون گلم پرخاطرترین آهنگ 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2023 15 ساعت قبل، Topaz گفته است: ممنون گلم پرخاطرترین آهنگ فدات گلی اره خدایی خیلی خاطره انگیزه 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 18 مرداد، 2023 ارسال شده در 18 مرداد، 2023 16 ساعت قبل، فریحا گفته است: دوباره دلم واسه غربت چشات تنگه دوباره این دل دیونه واست دل تنگه وقت ازتو خوندنه ستاره ترانه هام اسمه تو برای من قشنگترین آهنگه بیتو یک پرنده اسیر بی پروازم باتو اما میرسم به قله آوازم اگه تا آخره این ترانه بامن باشی واسه تو سقفی از آهنگو صدا می سازم با یک چشمک دوباره من و زنده کن ستاره نذار ازنفس بیافتم تویی تنها راه چاره آی ستاره آی ستاره بیتو شب نوری نداره این ترانه تاهمیشه تورو یاده من میاره تویی که عشقمو ازنگاه من می خونی توییکه توو تپش ترانه هام پنهونی توییکه همنفس همیشه آوازی تویی که آخر قصه منو میدونی اگه کوچه صدام یه کوچه باریکه اگه خونه ام بی چراغه چشمه تو تاریکه می دونم آخر قصه می رسی به داد من لحظه یکی شدن تو آینه ها نزدیکه 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: 1 نقل قول
فریحا ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: نقل قول
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 ارسال شده در 28 مرداد، 2023 چ خاطره های نابی ک با آهنگ ها زنده میشن نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .