Topaz ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه برا فیوز هم میشه از سیم برق استفاده کرد، ولی موقتی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 56 دقیقه قبل، Topaz گفته است: گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه عع چ جالب ی بار باید امتحان کنم 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، Topaz گفته است: گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه چه جالب باس امتحان کنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 29 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 12:37، Topaz گفته است: گاهی پیش میاد کنترل یا اسباب بازی بچه ها فنر باطریش کنده میشه و دیگه کار نمیکنه اگه جاش ورق آلمینیوم بزارین دوباره مثل قبل کار میکنه دفه بعد امتحان میکنم اگ پیش اومد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .