Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 یه روز خوبی دو روز بد دل از دست تو دق کرد... برو هر جا دلت خواست ولی نرفته برگرد اون چشمای قشنگت چرا انقد دنبال جنگه خدا نکنه یه روزی از عشقت یه ذره کم شه دلم دریا میخواد بارون بیاد دستم تو دستات🌧 بگم عشقم بگی جونم بگردم دور چشمات❤ بازم بریم شمال و عشق و حال دلت نمیخواد همین آهنگو میخونم برات یعنی دلت نمیخواد... 2 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: یه روز خوبی دو روز بد دل از دست تو دق کرد... برو هر جا دلت خواست ولی نرفته برگرد اون چشمای قشنگت چرا انقد دنبال جنگه خدا نکنه یه روزی از عشقت یه ذره کم شه دلم دریا میخواد بارون بیاد دستم تو دستات🌧 بگم عشقم بگی جونم بگردم دور چشمات❤ بازم بریم شمال و عشق و حال دلت نمیخواد همین آهنگو میخونم برات یعنی دلت نمیخواد... عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 ۱ ساعت قبل، Topaz گفته است: عالی بود 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 5 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: یه روز خوبی دو روز بد دل از دست تو دق کرد... برو هر جا دلت خواست ولی نرفته برگرد اون چشمای قشنگت چرا انقد دنبال جنگه خدا نکنه یه روزی از عشقت یه ذره کم شه دلم دریا میخواد بارون بیاد دستم تو دستات🌧 بگم عشقم بگی جونم بگردم دور چشمات❤ بازم بریم شمال و عشق و حال دلت نمیخواد همین آهنگو میخونم برات یعنی دلت نمیخواد... عااالی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 29 دقیقه قبل، فریحا گفته است: عااالی فدات 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 3 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: فدات خدانکنه گلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 3 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: ❤❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 10:07، Miss nedaa گفته است: یه روز خوبی دو روز بد دل از دست تو دق کرد... برو هر جا دلت خواست ولی نرفته برگرد اون چشمای قشنگت چرا انقد دنبال جنگه خدا نکنه یه روزی از عشقت یه ذره کم شه دلم دریا میخواد بارون بیاد دستم تو دستات🌧 بگم عشقم بگی جونم بگردم دور چشمات❤ بازم بریم شمال و عشق و حال دلت نمیخواد همین آهنگو میخونم برات یعنی دلت نمیخواد... Like نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .