فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 بله بله بله بله بله بله بله بله بله بله ای یار عاشق شدم انگار پرسیدی آشکار بله بله ای یار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون چه زیبایی در چشم من یه باغ گل دامن دامن بستی رو نگاهم راه فرار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون بله بله بله بله بله بله بله بله بله بله ای یار عاشق شدم انگا پرسیدی آشکار بله بله ای یار ستاره ها نور ندارن شب کی میای تو بیا برق نگاهتو بریز تو دامن ستاره ها با من بگو با من بخند نگاه نکن به این و اون خودت نمی بینی مگه که بهترم از این و اون یه نگاه پنهون یه نگاه پیدا اختیار من دست یک رویا چه قشنگ این شرم و حیا ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون ستاره ها نور ندارن شب کی میای تو بیا برق نگاهتو بریز تو دامن ستاره ها با من بگو با من بخند نگاه نکن به این و اون خودت نمی بینی مگه که بهترم از این و اون یه نگاه پنهون یه نگاه پیدا اختیار من دست یک رویا چه قشنگ این شرم و حیا ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با من بخون دوست دارم رو بگو با من بمون بله بله بله بله بله بله بله بله 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 00:30، فریحا گفته است: بله بله بله بله بله بله بله بله بله بله ای یار عاشق شدم انگار پرسیدی آشکار بله بله ای یار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون چه زیبایی در چشم من یه باغ گل دامن دامن بستی رو نگاهم راه فرار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون بله بله بله بله بله بله بله بله بله بله ای یار عاشق شدم انگا پرسیدی آشکار بله بله ای یار ستاره ها نور ندارن شب کی میای تو بیا برق نگاهتو بریز تو دامن ستاره ها با من بگو با من بخند نگاه نکن به این و اون خودت نمی بینی مگه که بهترم از این و اون یه نگاه پنهون یه نگاه پیدا اختیار من دست یک رویا چه قشنگ این شرم و حیا ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون ستاره ها نور ندارن شب کی میای تو بیا برق نگاهتو بریز تو دامن ستاره ها با من بگو با من بخند نگاه نکن به این و اون خودت نمی بینی مگه که بهترم از این و اون یه نگاه پنهون یه نگاه پیدا اختیار من دست یک رویا چه قشنگ این شرم و حیا ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با من بخون دوست دارم رو بگو با من بمون بله بله بله بله بله بله بله بله 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 5 ساعت قبل، دل آرام گفته است: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 28 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 23:32، Niloofar گفته است: در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 23:30، فریحا گفته است: بله بله بله بله بله بله بله بله بله بله ای یار عاشق شدم انگار پرسیدی آشکار بله بله ای یار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون چه زیبایی در چشم من یه باغ گل دامن دامن بستی رو نگاهم راه فرار ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون بله بله بله بله بله بله بله بله بله بله ای یار عاشق شدم انگا پرسیدی آشکار بله بله ای یار ستاره ها نور ندارن شب کی میای تو بیا برق نگاهتو بریز تو دامن ستاره ها با من بگو با من بخند نگاه نکن به این و اون خودت نمی بینی مگه که بهترم از این و اون یه نگاه پنهون یه نگاه پیدا اختیار من دست یک رویا چه قشنگ این شرم و حیا ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با منبخون دوست دارم رو بگو با من بمون ستاره ها نور ندارن شب کی میای تو بیا برق نگاهتو بریز تو دامن ستاره ها با من بگو با من بخند نگاه نکن به این و اون خودت نمی بینی مگه که بهترم از این و اون یه نگاه پنهون یه نگاه پیدا اختیار من دست یک رویا چه قشنگ این شرم و حیا ای یار ای یار عشقو بیار دوست دارم رو بگو دوسم بدار با من برقص با من بخون دوست دارم رو بگو با من بمون بله بله بله بله بله بله بله بله عالی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، Topaz گفته است: عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .