فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 ارسال شده در 16 مرداد، 2023 (ویرایش شده) ✦نشد برای عشقمون برای این دیوانه ات سفر کنی نشد یه بار به حال من به حال این ویرانه ات نظر کنی✦ ✦نشد بیایی عاقبت نشد برای عاشقت خطر کنی ✦نشد به وقت رفتنت مرا هم از نبودنت خبر کنی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا✦ ✦آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان …✦ ✦امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیایانم✦ ✦پس چرا من ماندم و ابر بی باران … اگر تو عاشقی دقایقی بیا بمان✦ ✦اگر شکسته ای مرا هم از خودت بدان تورا به جان من بمان …✦ ✦نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیا✦ ✦تورا به جان من بیا … ای گل گلدان قلبم رفتنت بی خانه ام کرد✦ ✦ای غم درد سینه مانده دوری ات دیوانه ام کرد همچو پروانه به دورت گشتم و با من نماندی✦ ✦شمع من بودی و آخر در دلم آتش نشاندی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا✦ ✦آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان …✦ ✦امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیایانم✦ ✦پس چرا من ماندم و ابر بی باران … ویرایش شده 16 مرداد، 2023 توسط فریحا 2 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2023 2 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم مرسی عزیزم 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 28 مرداد، 2023 ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 12:17، فریحا گفته است: ✦نشد برای عشقمون برای این دیوانه ات سفر کنی نشد یه بار به حال من به حال این ویرانه ات نظر کنی✦ ✦نشد بیایی عاقبت نشد برای عاشقت خطر کنی ✦نشد به وقت رفتنت مرا هم از نبودنت خبر کنی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا✦ ✦آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان …✦ ✦امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیایانم✦ ✦پس چرا من ماندم و ابر بی باران … اگر تو عاشقی دقایقی بیا بمان✦ ✦اگر شکسته ای مرا هم از خودت بدان تورا به جان من بمان …✦ ✦نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیا✦ ✦تورا به جان من بیا … ای گل گلدان قلبم رفتنت بی خانه ام کرد✦ ✦ای غم درد سینه مانده دوری ات دیوانه ام کرد همچو پروانه به دورت گشتم و با من نماندی✦ ✦شمع من بودی و آخر در دلم آتش نشاندی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا✦ ✦آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان …✦ ✦امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیایانم✦ ✦پس چرا من ماندم و ابر بی باران … Like♡♡♡ 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 28 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2023 5 ساعت قبل، دل آرام گفته است: Like♡♡♡ 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 28 مرداد، 2023 ارسال شده در 28 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 11:17، فریحا گفته است: ✦نشد برای عشقمون برای این دیوانه ات سفر کنی نشد یه بار به حال من به حال این ویرانه ات نظر کنی✦ ✦نشد بیایی عاقبت نشد برای عاشقت خطر کنی ✦نشد به وقت رفتنت مرا هم از نبودنت خبر کنی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا✦ ✦آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان …✦ ✦امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیایانم✦ ✦پس چرا من ماندم و ابر بی باران … اگر تو عاشقی دقایقی بیا بمان✦ ✦اگر شکسته ای مرا هم از خودت بدان تورا به جان من بمان …✦ ✦نبر ز خاطرت تمام آن گذشته را اگر دلت کشت فقط به دیدنم بیا✦ ✦تورا به جان من بیا … ای گل گلدان قلبم رفتنت بی خانه ام کرد✦ ✦ای غم درد سینه مانده دوری ات دیوانه ام کرد همچو پروانه به دورت گشتم و با من نماندی✦ ✦شمع من بودی و آخر در دلم آتش نشاندی آرام آرام نشستی در دل من ای آشنا✦ ✦آرام آرام گذشتی از کنارم نا مهربان ای وای از این غم بی پایان …✦ ✦امشب امشب با خیالت گفتم و خنداندم تورا امشب امشب مثل هر شب در خیایانم✦ ✦پس چرا من ماندم و ابر بی باران … عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .