ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 13 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2023 من به فالِ نیک میگیرم. همه چیز را... عادت کردهام به حکمت قضایا و تجربهها و اتفاقها فکر کنم، به حکمتِ اینکه اگر نمیشکستم، آگاه نمیشدم و اگر نمیرنجیدم، درس نمیگرفتم و اگر زخمی نمیشدم، طاقتم بیشتر نمیشد و اگر مواقعی که سکوت کردم، واکنش میدادم، اتفاقات بدتری میافتاد. من به فال نیک میگیرم اگر نداشتم و اگر نرسیدم و اگر نشد؛ که یک سری داشتنها و به دست آوردنها، بیشتر مرا رنج میداد و یک سری آدمها اگر میماندند، بیشتر به من آسیب میزدند. من به فال نیک میگیرم اگر جایی اشتباه کردم و اگر پس از تقلا و زمین خوردنهای فراوان، رسیدم و اگر پس از عبوری سخت و سهمگین، تجربهی ارزشمند و تازهای به دست آوردم. من به فال نیک میگیرم که پس از تمام آنچه از سر گذراندهام، هنوز هستم و نفس میکشم و هنوز هم قدرت آرزو کردن و دویدن و خواستن و رسیدن و لذت بردن از محتویات جهان را دارم و هنوز هم میبینم و میشنوم و احساس میکنم و دلخوش میشوم به سادهترین چیزها ... #نرگس_صرافیان_طوفان 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .